Prati nas

Lutka koja je spremna na najveće zlo!

Film

Lutka koja je spremna na najveće zlo!

DSC_0499.dng

Uterala vam je strah u kosti u Prizivanju zla, a sada ćete saznati kako je sve počelo. Lutka Anabel je spremna na najveće zlo i stoji u muzeju okultnog u Konektikatu – gde je jedino vidi sveštenik koji dolazi da je blagoslovi dvaput mesečno.

Natprirodni triler Anabel odvija se pre nego što je zlo bilo pušteno u svet. John Form je pronašao savršeni poklon za svoju trudnu ženu Miu – prelepu i retku starinsku lutku u beloj venčanici. Ali Mia nije dugo uživala u svoju lutki. Jedne užasne noći mladu porodicu u njihovom domu napadnu članovi satanističkog kulta. Iza sebe ne ostave samo prolivenu krv i teror, već toliko zlobno biće da se ništa ne može uporediti s njim… lutku Anabel. 

Anabel je zlokobna lutka iz jednog od najpoznatijih slučaja paranormalnih stručnjaka Eda i Lorein, a prvi put smo je videli u horor hitu Prizivanje zla. James Van je uvek bio fasciniran tom lutkom i već tokom snimanja prvog filma je razmišljao o tome da joj posveti ceo film:

„Mi znamo da je ta lutka otelotvorenje takvog zla da mora stalno da bude pod ključem… Ali kako je do toga zapravo došlo?“. Petera Safrana je takođe fascinirala ta tema: „Kako nešto tako šarmantno i slatko postane predmet kroz koji u naš svet ulaze zlo i razaranje?“

Pogledajte trejler.

Najbržima delimo 2×2 karte za projekciju ovog filma sutra u 20:40 u bioskopu Cineplexx u Delta cityju! Javite se odmah na petar@tracara.com!

Dobitnici su:
– Dejan Ostojić
– Maja Grubač
– Aleksandra Čokić


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. vladan97

    03. 10. 2014. at 19:33

    Uuu

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top