Prati nas

Maca priznala da se drogirala!

Maca priznala da se drogirala!

Ne trudi se da sakrije baš ništa o sebi...

Ne trudi se da sakrije baš ništa o sebi…

Bosanska starleta i pevačica u pokušaju Senada Nurkić, poznata i kao Maca Diskrecija, u vili Parova ne sakriva mnogo toga o sebi, i što se detalja iz svoje prošlosti tiče a i svojim šokantnim odevnim kombinacijama. Ona je direktno iz vile dala interviju za dnevni list Alo i novinarima pri tom otkrila da je u prošlosti probala drogu.

“Probala sam drogu, strašno sam se osećam kada sam je probala. To sam uzela sa bivšim verenikom sa kojim sam bila prošle godine. Tražio je od mene da se drogiram i da prihvatim to što prodaje drogu. Pokušavao je da me uvuče u ceo taj njegov život. Srećom, uspela sam da se spasem od njega”, otvoreno je ispričala pevačica.

Ona se u i intervijuu osvrnula i na teško detinjstvo koje je provela sama sa majkom,  jer oca nikad nije upoznala i ne zna da li je on uopšte svestan da ona postoji.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Bellagio

  26. 03. 2015. at 13:41

  Senada, the Queen! :-) Ako ste dio danasnje generacije, veca je sansa da ste probali drogu nego da niste. Ona otvoreno govori o tom problemu i opisala je jedan od najlaksih puteva kako mlade cure zavrse u svijetu droge. Muskarci sumnjivog karaktera zadobiju povjerenje mladjih djevojaka i iskoriste to u svoje svrhe, gdje djevojke zavrse kao ovisnici i da bi financirale svoj hobi, moraju ili prodavati istu ili baviti se prostitucijom i kriminalom. Mislim da je najvaznije da se prica o ovoj temi, jer je kod nas ovo tabu. Poznavajacu svoje roditelje, sve sto su mi ikada rekli o drogi je da je to losa stvar. Naravno da su bili u pravu, ali nikada nismo opsirno razgovarali o drogi, vjerovatno sto ni oni nisu puno znali. Najveca greska koju ljudi prave pri konzumiranju je samouvjerenje i sigurnost u sebe da oni mogu kontrolisati uticaj koji ce data substanca imati na njih i da su u stanju prestati kad zele. Mali dio da, ali vecina ne. Jedan primjer je da 93% meth ovisnika koji prodju kroz odvikavanje (rehab) se vrate starim navikama. Imas dva izbora kad probas drogu: 1. Nece ti se svidjeti i zapitaces se zasto si je probao na prvom mjestu i 2. Svidjeti ce ti se(puno veca sansa) i nastavices sa konzumiranjem.

 2. She She

  26. 03. 2015. at 13:54

  Nije sad poenta o tome jel ona probala..pa joj se nije dopalo i sto ju je na to verenik navukao i ona se spasila.To je jedna tema a druga tema je ovo sto ona sad radi.Ne konzumira drogu i svesno s skida golal u “Parovima” pred starim ljudima.Kako ona objasnjava takvo ponasanje?Ko joj je tu krib?..Ona sama.Izvlaci se kako tesko zivi kako nije upoznala oca i ne una ko je!?.Gadura jedna bolesna perverzna..!!Nije ona nista bolja od drogerasa!!.Ona je drogirana od perverzije i sexa.Cura ocito nije normalna i za svaku osudu je kakva los primer daje, zenskoj omladini i deci!!!!Samo pogledajte ovu fotku i to nije olicenje,ponasanja dobre i fine cure..Nama ne trebaju njeni saveti, ni oko cega!!!!

 3. Tina

  26. 03. 2015. at 15:46

  Jebo te onaj ko te stavIja u medije,i svi oni koji te podrzavanju i nazivaju kraIjicom! Cega si ti kraIjica? BIuda i nemoraIa? Ma nisi cak ni to,jer si u svemu neukusna i jadna. Sta nam se servira,da sIusamo i gIedamo najobicniju opajdaru,koja je staviIa siIikone i misIi da je riba. Gubi se pri svakoj izgovorenoj reci. Obicna profuknjaca,preko koje je prosIa ceta vojnika,i vise! Mrs,vrati se u svoju provinciju,ne u TuzIu nego tamo odakIe si dosIa. Smradu zenski,ne sramoti nas!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top