Connect with us

Macina majka: Završiće u porniću ili u kanalu, svakog meseca dajem 250€ za njene silikone!

Bizarno

Macina majka: Završiće u porniću ili u kanalu, svakog meseca dajem 250€ za njene silikone!

Macina majka je duboko razočarana u čerku koju nije ni videla po izlasku iz Parova (foto: Facebook)

Macina majka je duboko razočarana u čerku koju nije ni videla po izlasku iz Parova (foto: Facebook)

Izgleda da je tek po izlasku iz rijalitija Parovi, bosanka Maca Diskrecija pokazala svoje pravo lice.

Svakodnevno je u vili, skoro četiri meseca, pominjala bolesnu majku i brinula kako je, da bi sada, kada joj više nije potrebna da bi dobila nalkonost publike i ukućana, potpuno zaboravila na nju.

“Maca je napokon pokazala kakva je, dokazala je da je glumila četiri meseca i da je sve radila zarad prvog mesta, koje na njenu žalost nije osvojila”, kaže njena majka Enesa za nedeljnik Svet.

“Bila je najvulgarnija, najprostija, najgora, ali eto opet joj se nije dalo da osvoji tu prvu nagradu. Onaj odozgo sve vidi. Ja nemam ni ovako ništa od njenih para. Ona se meni nija javila od kada je izašla, osim dve poruke. Jednom mi je poručila da je ne uznemiravama, a drugom da mi ni pfeninga neće dati. Meni ne treba njen novac, ali je svojim lažima napravila da nema gde da se vrati. Moj pastorak, sin mog pokojnog muža, je rekao da će odmah doći iz Avganistana ako ona kroči u Tuzlu. Maca je pričala laži da je moj pokojni suprug hteo da je siluje i to pastorka mnogo boli”, izjavila je vidno ražočarana Macina majka.

Majka otplaćuje Maci grudi koje je 'kupila' na kredit (foto: screenshot)

Majka otplaćuje Maci grudi koje je ‘kupila’ na kredit (foto: screenshot)

O blistavoj muzičkoj karijeri koju je njena kći najavljivala, ona kaže: “Ona može eventualno da radi u nekoj manjoj kafani, na snimanje pesme može da zaboravi. Završiče ili u nekom porniću, to je njen fah ili u nekom kanalu. Treba da je bude sramota. Rasipa novac po Beogradu, a ja otpaćujem kredit koji sam podigla za njene silikonske s*se. Mesečno izdvajam 250 maraka svoje penzije za ono što ona pokazuje svima. Ona je stvarno najveća sramota Bosne i Hercegovine.”, završava povređena majka starlete.

Gola Maca šalje pozdrave iz solarijuma (foto: Facebook)

Gola Maca šalje pozdrave iz solarijuma (foto: Facebook)

Maca, sa druge strane, izgleda da nimalo ne haje za majčine izjave, već nastavlja po starom – pokazivanjem svojih golih grudi i zadnjice. Ona je sa svojim obožavaocima podelila fotografiju iz solarijuma, na kojoj je potpuno gola i uz nju napisala: “Pozdrav, mačori!”

Čitajte dnevnu i nedeljnu štampu u digitalnom obliku samo na Novinarnica.net!

bekvalac1Loading...
8 Comments

8 komentara

 1. beba

  15/07/2015 at 3:43 pm

  Rekao je to Gastozz ali niko nije verovao. Gadura!

 2. Sssara

  15/07/2015 at 3:50 pm

  JADNA ŽENA … Samo toliko

 3. *STARSHIP

  15/07/2015 at 4:46 pm

  PLITKA I GLUPA PROSTI*TUTKA

 4. Tina

  15/07/2015 at 4:58 pm

  E jadna i cemerna regijo na sta si spaIa. Nize ne moze. Da jedna prostakusa oIoska bude poznata po siIikonima, iako ne zna dva broja da sabere. Srami se citava zemIjo! Gde su obrazovane, pristojne devojke…Sede kuci i gIedaju ovaj oIos, ovu nakazu i pitaju se-gde sam ja u zivotu? Jedna od njih sam i ja, i krstim re redovno gde ovo vodi…a miIioni su postenih devojaka u zaboravu! Ma mrs svi koji ovaj raskoI podrzavate!!

 5. V

  15/07/2015 at 8:19 pm

  Maci je bilo stalo do prve nagrade, a ova je pristala na tu igru i nista nije demantovala dok je trajao reality, pitam se zasto. Tek sada kada je videla da od nje nece dobiti ni pfeninga odlucila je da je ocrni u medijima, samim tim Maca, kao njena cerka nije ni mogla da ispadne nista bolja :-)

 6. Irena

  15/07/2015 at 10:27 pm

  Ove dve tolko lazu da ne znaju gde udaraju

 7. KOJE SRA NJE OD NOVINA

  16/07/2015 at 1:32 am

  svakog meseca dajem 250€ za njene silikone!svakog meseca dajem 250€ za njene silikone!
  Mesečno izdvajam 250 maraka svoje penzije za ono što ona pokazuje svima.

 8. Milos

  16/07/2015 at 5:33 pm

  To nije majka, to je olos!! I da je najgora ne treba da prica tako za svoje dete…Maco sto dalje od nje imas moju podrsku.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

Oglas

Poslednje vesti

Popularno

Oglas

Loading...
To Top