Prati nas

Madona najavila da počinje sa pripremama za novi album!

Vesti

Madona najavila da počinje sa pripremama za novi album!

Kraljica popa Madona najavila je da počinje sa pripremama za svoj novi album!

“Sada je i zvanično! Moram da se mrdam. Moram da se znojim. Moram da radim na novoj muzici! Muzici na koju mogu da igram. Sada sam u potrazi za najluđim, najbolesnijim, najtvrđim ljudima sa kojima ću da sarađujem. Samo vam kažem…” stoji u poruci namenjenoj fanovima na njenom Facebook nalogu.

Madonin poslednji (jedanaesti) studijski album Hard Candy objavljen je 2008. godine.

Loading...


9 komentara

9 Comments

 1. CrnaOvca

  20/12/2010 at 10:11 am

  Malo vam je prevod rogobatan, ali nema veze. :-)
  Ovo je, zapravo, poruka koju je njen menadzer ostavio na svom Twitter-u. To je, prakticno, zvanicna najava i cilj joj je da pusti “buvu” i digne tenzije. Madonna je sigurno vec odmakla sa pripremama i sigurno vec uveliko zna sa kim ce saradjivati. Ona je inace uradila sve sto se moze uraditi, tokom proteklih 28 godina se oprobala u svim mogucim i nemogucim stilovima, nebrojeno puta menjala imidz i jako me zanima u kom ce pravcu krenuti posle svega. Ko iole poznaje njenu karijeru, zna da moze da ocekuje neocekivano. Njen poslednji album Hard Candy je bio njen najlosiji album u karijeri (po misljenju vecine), pa je zbog toga njen sledeci album jako bitan, treba se vratiti na scenu na pravi nacin i fanovi mnogo ocekuju od nje. Dugo je nije bilo, album sigurno nece pre kraja 2011. godine, a tada ce se navrsiti 3,5 godine od poslednjeg. Ali, s obzirom da govorimo o Madonni, mislim da ce ponovo uspeti da zatrese ceo svet, jer ako neko zna kako to da uradi, zna ona.

 2. Buda

  20/12/2010 at 10:38 am

  upotpunosti se slazem sa crnomovcom….:))))

 3. Taca

  20/12/2010 at 10:48 am

  Pocinje da lici na Bet Dejvis. Skorena maska.

 4. ZuZu

  20/12/2010 at 10:49 am

  Hard Candy je stvarno bio najlosiji Madonin album, mada imam neki osecaj da ni novi nece biti nista bolji. Stara pop kraljica je dosta izbledela i kako je i pokazala sa “Tvrdim slatkisem”, vise nije ona ta koja postaavlja trendove vec se prilagodjava trenutnim…

 5. D&M

  20/12/2010 at 12:31 pm

  Kritičari su bili podeljeni što se tiče albuma “Hard Candy” – neki su imali pozitivne kritike, neki negativne. Meni lično nije bio toliko loš. Naravno, album pre Hard Candy – “Confessions on a Dance Floor ” bio je hiljadu puta bolji, ako ne i najbolji u Madoninoj karijeri. Ako novi album bude u stilu “Celebration” i “Revolver” (njene poslednje dve pesme) biće to odličan album.

  All we have left is to wait.

 6. CrnaOvca

  20/12/2010 at 12:42 pm

  Kako se ukusi razlikuju! Po mom misljenju, Revolver je njen najgori single koji je ikada snimila, totalno genericno i doasadno. Celebration Benassi mix je dobar, s tim da celu stvar spasava iskljucivo Benassi. Slazem se za Confessions, odlican album, sjajan koncept, ceo album je uradjen kao jedan DJ set. Ipak, publika i kritika su postigli svojevrstan konsenzus kada je rec o njenom najboljem albumu, a to je Ray of Light. Ja se slazem sa tim, a iza njega sledi Like a Prayer. Voleo bih da ponovo radi muziku koja ce istovremeno biti zabavna, ali ce nositi i snaznu poruku. Veoleo bih da ponovo bude provokativna, ostra i sokantna, kakva je nekada bila. A imam osecaj da bas to sada i zeli da napravi. Mislim da se Madonna vraca u svakom smislu.

 7. Ana

  20/12/2010 at 3:50 pm

  ^ i meni je njen ubedljivo najbolji album Ray of Light. Takodje se nadam da njene nove pesme nece liciti na Revolver, to zvuci previse komercijalno i neinteresantno za moj ukus. Opet, ona je zena u cije poteze ne sumnjam i sigurna sam da ce napraviti nesto zanimljivo, nadam se i sa snaznom porukom.

 8. xaxaxa

  20/12/2010 at 4:27 pm

  PRAVA KRALjICA SE VRACA!!!

 9. Natalija

  21/12/2010 at 2:58 pm

  KRALJICA!!! :D
  Obozavam je, i verujem da ce novi album biti odlichan. :D
  U GO GIRL! :D <3

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top