Prati nas

Vesti

Madona: nova ljubav?

Pa ko bi mu odoleo? Kraljica Madona je trenutno na turneji u Brazilu i sudeći po natpisima u svetskim tabloidima provodi se odlično! Prezgodni tip na slici se zove Hesus (što u prevodu sa portugalskog znači Isus) i zapao je Madoni za oko na slikanju za W magazin. Njih dvoje su se toliko zbližili, da je matorka pozvala modela da bude u njenoj pratnji do kraja turneje po Brazilu.

Na brazilskom sajtu Glamurama kaže se da “svi znaju da su njih dvoje, ficando što na portugalskom znači da se ljube i “rade ostale stvari” ali bez obaveze da budu verni jedno drugome ili da budu u vezi”. Opa! Od bejzbol igrača Aleksa Rodrigeza za koga se pričalo da je sa Madonom, i koji se iz istih razloga razveo od žene, ni traga ni glasa. A bivši muž Gaj Riči je već praistorija. Hehehehe… Iz Madoninog tabora sve ove tvrdnje o novoj romansi u Brazilu žestoko su demantovane. Naravno…

U Srbiji se već uveliko priča da će Madona produžiti svoju svetsku turneju i da će se u tom “produžetku” naći i Beograd. Držimo palčeve da bude tako!

4 komentara

4 Comments

 1. MARTA

  22. 12. 2008. at 22:39

  ALEKSA IZGLEDA EXSTRA NEMAM STA DA KAZEM

 2. Pingback: Madona usvaja devojčicu iz Malavija

 3. Pingback: Madona: bakuta sa upola mlađim tipom!

 4. irenaa....

  28. 09. 2009. at 13:00

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA…………KKKKKAAAKKKOOO JJJEEE LLLEEEPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top