Prati nas

Madonna: Bila sam žrtva silovanja u 19. godini

Šokantno

Madonna: Bila sam žrtva silovanja u 19. godini

Kakvo sam dete bila na njujorškim ulicama... Veni Vidi Vici (foto: Facebook)

Kakvo sam dete bila na njujorškim ulicama… Veni Vidi Vici (foto: Facebook)

Prilikom gostovanja kod Howarda Sterna na Sirius XM-Madonna je podelila sa javnošću neke teške trenutke iz svoje prošlosti, ali i jedan dosad nepoznat podatak o ljubavnoj vezi koju je imala.

Kraljica popa je ekskluzivno otrkila da se nekada davno zabavljala sa kraljem repa Tupac Shakurom, ali i da nisu sve njene veze sa muškarcima bile tako sjajna iskustva.

“Kada odrastete na Srednjem zapadu kao ja, prvi susret sa Menhetnom vam je kao da stavite prst u utikač za struju. Bila sam potpuno šokirana. Nisam poznavala nikoga. Nisam imala ni tačnu viziju šta želim da postignem u životu. Bila sam prijateljski nastrojena i kao potpuna lujka sam pozdravljala sve ljude koje sam sretala na ulici”, započela je veselim tonom svoju ispovest o dolasku u veliki grad, ali je, nažalost, završila u mračnijim nijansama.

'Naivno sam verovala svima...' (foto: Facebook)

‘Naivno sam verovala svima…’ (foto: Facebook)

“Prva godina koju sam provela u Njujorku je bila potpuno ludilo zbog moje glupe druželjubivosti i želje da pričam sa svakim. U jednom momentu mi je bio potreban novac kako bih telefonirala iz javne govornice, pa sam upitala jednog lika da mi pozajmi dolar. On se činio kao veoma prijatan dečko i ponudio se da me otrpati do govornice. A ja sam naivno verovala svakome. A onda je on sasvim nonšalantno rekao da živi preko puta i da mogu telefonirati iz njegovog stana.”

Tada je 19-godišnja Madonna napravila grešku koja će je skupo stajati jer ju je taj mladić silovao.

“Nisam ga čak ni prijavila. Šteta je bila nepopravljiva, a ja sam se već osećala dovoljno poniženom”, otvorila je svoje srce 56-godišnja pevačica kako bi iskoristila to što je sluša milionski auditorijum da podigne svest o tome da dokle god se ćuti o takvim stvarima i prolaze nekažnjeno one će nastaviti da se dešavaju.


Loading...
10 komentara

10 Comments

 1. N

  12. 03. 2015. at 20:41

  Malo je glupo, izmišlja ova Madona, a nedavno je i Lady Gaga rekla da je silovana, sad su sve poznate licnosti silovane itd… Nego im treba promocija, reklama, pa onda lupaju gluposti da budu konstantno u centru paznje !

 2. Milos

  12. 03. 2015. at 20:53

  Pobogu ne kopiraj Gagu …..xaxaxaxaxa salim se naravno

 3. **STARSHIP

  12. 03. 2015. at 20:59

  VOLIM TE MADONNA AL BZV JE OVO MALO…
  AKO SE ALBUM SLABO PRODAJE NE MORAS BAS TOLIKO DA SE PONIZAVAS DA BI BILA U MEDIJIMA

 4. NeverAlone

  12. 03. 2015. at 21:45

  Njoj nije potrebno da ovo prica da bi se podigao rejting albuma niti ista prvo sto bi trebalo da uradite je da poslusate ceo intervju pa onda da govorite ista o tome. Mnogo stvari je rekla ovde posto je citav 1h i 20 min trajao taj intervju koji je jedan od boljih stvarno. Ona je bila prehladjena ali je bilja voljna da razgovara o svemu a najmanje su pricali o albumu Rebel Heart koji tek sto je izasao, Kraljica sada i zauvek, iskreno!

 5. STOP THE DRAMA. START THE MUSIC.

  12. 03. 2015. at 23:16

  Ja beskrajno volim Madonnu, ali ova priča mi ne pije vodu. Žena koja je provela drugu polovinu 80-ih i prvu polovinu 90-ih stalno pričajući o seksu i kršeći sve tabue (objavljujući čak i knjigu o seksu) tek sada govori o silovanju. A ovo što s#rete za prodaju albuma, odrastite malo. Madonna je Madonna i biće Madonna i da ne proda više nijedan album i ljudi će je pamtiti kao ikonu i za 50 godina. Broj 1 dođe i prođe, ali ime ostaje. A ona je jedno od najznačajnijih u pop muzici ikada, tako da cenite to malo.

 6. Rebel

  13. 03. 2015. at 00:49

  Komentari koje čitam su šokantni i žalosni. Zar je moguće da se po ko zna koji put potvrđuje da javnost ismeva žrtve silovanja, dovodi u pitanje njihove ispovesti, relativizuje ono što im se dogodilo i pretpostavlja da je želja za pažnjom njihov motiv da javno govore o ovim stvarima? Nije samo Madonna, svaki put kada pročitam ili čujem ovako nešto, “ošamare” me komentari poput ovih ovde. Ono što ne znate, a kada je Madonna u pitanju, jeste da ovo nije ništa novo. Ja za ovaj slučaj silovanja znam jedno 20 godina. Znaju svi Madonnini fanovi. Objavljeno je u nekoliko neautorizovanih biografija. Ona sama je na ovu temu govorila dva puta – prvi put za jedan časopis pre mnogo godina, a drugi put za Interview magazine (mislim) pre 3 ili 4 godina. Treći put sada, kod Sterna. Ne bi ni govorila, ali on je pitao o nečemu što je poznat detalj iz njene biografije. Prema tome, nema ovde nikakvog privlačenja pažnje, jer ako neko pažnje ima na pretek, to je Madonna. I to poslednjih 30 godina. I još nešto – priča o silovanju ne prodaje albume. To zna i Madonna.

 7. lalalala

  13. 03. 2015. at 00:51

  Ja za ovu priču znam otkad znam za sebe. Nije nikakva novost i smesni su komentaru o kopiranju Lady Gage, ovo Madonna nikad nije ni krila, znalo se još pre 20 god.

 8. karma

  13. 03. 2015. at 08:49

  I ja za ovu pricu znam vec goooodinama. Inace nisam njen fan, ali verujte mi, nema ona sta da kopira Lady Gagu. Nijednoj ne ide bas najbolje…

 9. Kole

  13. 03. 2015. at 10:11

  Nimfomanka će da priča da je bila “silovana”???

 10. Zoran

  13. 03. 2015. at 11:16

  Koliko god da je neko uspešan i bogat on je morao imati preteške trenutke u životu,svako ima mračne trenutke u početku i kasnije mu svane.Madonna je prošla kroz ko zna šta,sada uživa i samo uživa u životu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top