Prati nas

Madonna: Bila sam žrtva silovanja u 19. godini

Šokantno

Madonna: Bila sam žrtva silovanja u 19. godini

Kakvo sam dete bila na njujorškim ulicama... Veni Vidi Vici (foto: Facebook)

Kakvo sam dete bila na njujorškim ulicama… Veni Vidi Vici (foto: Facebook)

Prilikom gostovanja kod Howarda Sterna na Sirius XM-Madonna je podelila sa javnošću neke teške trenutke iz svoje prošlosti, ali i jedan dosad nepoznat podatak o ljubavnoj vezi koju je imala.

Kraljica popa je ekskluzivno otrkila da se nekada davno zabavljala sa kraljem repa Tupac Shakurom, ali i da nisu sve njene veze sa muškarcima bile tako sjajna iskustva.

“Kada odrastete na Srednjem zapadu kao ja, prvi susret sa Menhetnom vam je kao da stavite prst u utikač za struju. Bila sam potpuno šokirana. Nisam poznavala nikoga. Nisam imala ni tačnu viziju šta želim da postignem u životu. Bila sam prijateljski nastrojena i kao potpuna lujka sam pozdravljala sve ljude koje sam sretala na ulici”, započela je veselim tonom svoju ispovest o dolasku u veliki grad, ali je, nažalost, završila u mračnijim nijansama.

'Naivno sam verovala svima...' (foto: Facebook)

‘Naivno sam verovala svima…’ (foto: Facebook)

“Prva godina koju sam provela u Njujorku je bila potpuno ludilo zbog moje glupe druželjubivosti i želje da pričam sa svakim. U jednom momentu mi je bio potreban novac kako bih telefonirala iz javne govornice, pa sam upitala jednog lika da mi pozajmi dolar. On se činio kao veoma prijatan dečko i ponudio se da me otrpati do govornice. A ja sam naivno verovala svakome. A onda je on sasvim nonšalantno rekao da živi preko puta i da mogu telefonirati iz njegovog stana.”

Tada je 19-godišnja Madonna napravila grešku koja će je skupo stajati jer ju je taj mladić silovao.

“Nisam ga čak ni prijavila. Šteta je bila nepopravljiva, a ja sam se već osećala dovoljno poniženom”, otvorila je svoje srce 56-godišnja pevačica kako bi iskoristila to što je sluša milionski auditorijum da podigne svest o tome da dokle god se ćuti o takvim stvarima i prolaze nekažnjeno one će nastaviti da se dešavaju.10 komentara

10 Comments

 1. N

  12/03/2015 at 8:41 pm

  Malo je glupo, izmišlja ova Madona, a nedavno je i Lady Gaga rekla da je silovana, sad su sve poznate licnosti silovane itd… Nego im treba promocija, reklama, pa onda lupaju gluposti da budu konstantno u centru paznje !

 2. Milos

  12/03/2015 at 8:53 pm

  Pobogu ne kopiraj Gagu …..xaxaxaxaxa salim se naravno

 3. **STARSHIP

  12/03/2015 at 8:59 pm

  VOLIM TE MADONNA AL BZV JE OVO MALO…
  AKO SE ALBUM SLABO PRODAJE NE MORAS BAS TOLIKO DA SE PONIZAVAS DA BI BILA U MEDIJIMA

 4. NeverAlone

  12/03/2015 at 9:45 pm

  Njoj nije potrebno da ovo prica da bi se podigao rejting albuma niti ista prvo sto bi trebalo da uradite je da poslusate ceo intervju pa onda da govorite ista o tome. Mnogo stvari je rekla ovde posto je citav 1h i 20 min trajao taj intervju koji je jedan od boljih stvarno. Ona je bila prehladjena ali je bilja voljna da razgovara o svemu a najmanje su pricali o albumu Rebel Heart koji tek sto je izasao, Kraljica sada i zauvek, iskreno!

 5. STOP THE DRAMA. START THE MUSIC.

  12/03/2015 at 11:16 pm

  Ja beskrajno volim Madonnu, ali ova priča mi ne pije vodu. Žena koja je provela drugu polovinu 80-ih i prvu polovinu 90-ih stalno pričajući o seksu i kršeći sve tabue (objavljujući čak i knjigu o seksu) tek sada govori o silovanju. A ovo što s#rete za prodaju albuma, odrastite malo. Madonna je Madonna i biće Madonna i da ne proda više nijedan album i ljudi će je pamtiti kao ikonu i za 50 godina. Broj 1 dođe i prođe, ali ime ostaje. A ona je jedno od najznačajnijih u pop muzici ikada, tako da cenite to malo.

 6. Rebel

  13/03/2015 at 12:49 am

  Komentari koje čitam su šokantni i žalosni. Zar je moguće da se po ko zna koji put potvrđuje da javnost ismeva žrtve silovanja, dovodi u pitanje njihove ispovesti, relativizuje ono što im se dogodilo i pretpostavlja da je želja za pažnjom njihov motiv da javno govore o ovim stvarima? Nije samo Madonna, svaki put kada pročitam ili čujem ovako nešto, “ošamare” me komentari poput ovih ovde. Ono što ne znate, a kada je Madonna u pitanju, jeste da ovo nije ništa novo. Ja za ovaj slučaj silovanja znam jedno 20 godina. Znaju svi Madonnini fanovi. Objavljeno je u nekoliko neautorizovanih biografija. Ona sama je na ovu temu govorila dva puta – prvi put za jedan časopis pre mnogo godina, a drugi put za Interview magazine (mislim) pre 3 ili 4 godina. Treći put sada, kod Sterna. Ne bi ni govorila, ali on je pitao o nečemu što je poznat detalj iz njene biografije. Prema tome, nema ovde nikakvog privlačenja pažnje, jer ako neko pažnje ima na pretek, to je Madonna. I to poslednjih 30 godina. I još nešto – priča o silovanju ne prodaje albume. To zna i Madonna.

 7. lalalala

  13/03/2015 at 12:51 am

  Ja za ovu priču znam otkad znam za sebe. Nije nikakva novost i smesni su komentaru o kopiranju Lady Gage, ovo Madonna nikad nije ni krila, znalo se još pre 20 god.

 8. karma

  13/03/2015 at 8:49 am

  I ja za ovu pricu znam vec goooodinama. Inace nisam njen fan, ali verujte mi, nema ona sta da kopira Lady Gagu. Nijednoj ne ide bas najbolje…

 9. Kole

  13/03/2015 at 10:11 am

  Nimfomanka će da priča da je bila “silovana”???

 10. Zoran

  13/03/2015 at 11:16 am

  Koliko god da je neko uspešan i bogat on je morao imati preteške trenutke u životu,svako ima mračne trenutke u početku i kasnije mu svane.Madonna je prošla kroz ko zna šta,sada uživa i samo uživa u životu.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top