Connect with us

Madonna: Da sam Beyonce primili bi me u Belu kuću!
Extra

Madonna: Da sam Beyonce primili bi me u Belu kuću!

Očajna zbog Beyonce? (foto: Mert & Marcus)

Očajna zbog Beyonce? (foto: Mert & Marcus)

U najnovijem, podužem intervjuu za Us weekly, kraljica popa Madonna je govorila o svojoj deci, tajnim ljubavima, kao i svom nasleđu. Pogledajte deset najinteresantnijih stvari koje niste znali o njoj.

1. Na svom telu najviše volim oči, a najmanje moja igračka stopala. Poprilično su odvratna.

2. Najmanje mi nedostaje brak i to da me neko zove “ženo!” Najgore!

3. Patim od klaustrofobije. Ne volim da bude zatvorena u malom prostoru. To me prestravljuje.

4. Moj savršen dan bi bio da ceo dan lećim u krevetu, spavam nekoliko sati, onda ustanem i gledam stare filmove, poput mog omiljenog, Breathless. A onda jedem u krevetu, pozovem decu da se druže sa mnom tamo, onda ponovo zaspim i nikada ne napuštam sobu.

5. Moja tajna lepote je što svakog jutra stavljam led na oči. Led, samo led.

6. Najlepša trenutak je bio kada sam videla svoju kćerku Lourdes kako svira ukulele i peva mi La vie en Rose.

7. Poslednji put sam išla u kupovinu pre godinu dana.

8. Htela bih da upoznam predsednika Obamu. Kada će me pozvati tamo? Možda sam malo više luda za njega. Ozbiljno. Možda da sam žena Jay Zija, sigurna sam da bi mi uputio poziv.

9. Najviše na svetu mrzim pečurke. I puževe. Fuj! Kao sline su. Preskupe sline.

10. Želim konačno da ispunim svoj san i da odem na sastanak sa Drakeom. I da ga poljubim.

Loading...
6 Comments

6 komentara

 1. Milos

  24/03/2015 at 2:22 pm

  Svaka cast za karijeru ,ali sada je preterala . Bez prekida komentarise Gagu ,sad presla na Beyonce . A najjace od svega sto njih boli uvo . Hahahahaha aj dislajkujte istinu

 2. ana

  24/03/2015 at 2:32 pm

  Zasto preenosite pogresno? Svi pisu o ovome samo Vi ovako. Rekla je da sam udata za Jay Za zvali bi me u belu kucu (dakle da ima muskarca koji bi bio pozvan, pa da ide uz njega) Ovako kao sama zena, koja kaze sta misli nije pozvana nikada, to je poenta,Beyonce ne spominje niti zeli da vredja, prennosite tacno

 3. NoAngel

  24/03/2015 at 3:43 pm

  “Da sam objektivan, ne bih radio za Tračaru”.

 4. NoAngel

  24/03/2015 at 3:45 pm

  Miloše, ne lupaj. Gagu je pomenula jednom u negativnom kontekstu i to na postavljeno novinarsko pitanje. I to kada joj je Gaga ukrala pesmu, a ova izmislila da joj je Madonna poslala pismo podrške. Beyonce nikada nije pomenula u negativnom kontekstu, a Tračara je (kao po običaju) potpuno pogrešno prenela izjavu.

 5. WAOM

  24/03/2015 at 6:17 pm

  Nije mi jasan ni naslov, ni komentar “ljubomora” koji prati isti. Prvo, Madonna voli Beyonce. Bila je na njenom koncertu u Bruklinu prosle godine. Drugo, svako ko je procitao originalan tekst, mogao je da zakljuci da je ovo bila sala. Ono sto je stvarno rekla: “Mozda bi me pozvao da sam udata za Jay Zija. Predlažem da me sledeci put Jay Z povede na prijem kao svoju drugu suprugu”. Dakle, jasno je da nikakva ljubomora ili sujeta nije u pitanju. Jer da jeste, Madonna nikada ne bi ni izjavila ovako nesto, a jos manje bi rekla da zeli da upozna Obamu. Mislim da svi mozemo da se slozimo oko jednog: Madonna verovatno moze da upozna bilo koga i bilo kada. Isto tako, Madonna je vec upoznala mnoge svetske drzavnike i monarhe, ukljucujuci i americke predsednike i britansku kraljevsku porodicu. Isto tako, taj isti Barak Obama je bio u lozi na njenom koncertu u Bostonu 2006. godine, kada jos nije bio Predsednik SAD. I tom prilikom je bio deo publike, sa regularnom kartom, bas kao i svako drugi ko je bio na tom koncertu.

 6. Dzoxan

  24/03/2015 at 8:36 pm

  Dokle vise ljubomoro ,ostavi Gagu i Beyonce koje su far far far away talentovanije od tebe koja znas da otpevas dva tona. Inace novi album novi flop xaxaxaxaxa

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top