Prati nas

Madonna je besna zbog procurelih pesama

Bizarno

Madonna je besna zbog procurelih pesama

Madonna je prilično besna (foto: US Weekly)

Madonna je prilično besna (foto: US Weekly)

Pop kraljica Madonna je prilično moćnom metaforom izrazila svoje nezadovoljstvo jer su njene dve nove pesme procurele na internet.

Naime, pevačica je na Instagram profil okačila sliku polomljenog iPoda i napisala sledeće: “Ovaj slomljeni iPod je simbol mog slomljenog srca! Moja muzika je ukradena i objavljena na internetu. Moja prava čoveka i umetnika su narušena.” 


Sigurni smo da će Madonna naći odgovorne krivce koji su objavili njene nove pesme na internetu. Kada je pevačica izdavala MDNA album, našla se u sličnoj situaciji kada su procurele njene pesme Masterpiece Give Me All Your Luvin’ te je našla krivce i stavila ih iza rešetaka.5 komentara

5 Comments

 1. STARSHIP**

  05/12/2014 at 6:15 pm

  MENI JE ISKRENO DRAGO STO SU PJESME PROCURJELE… JER NISAM MOGAO OVAKO DUGO DA IZDRZIM BEZ NJENE MUZIKE

 2. MDNA QUEEN

  05/12/2014 at 9:26 pm

  Meni je drago sto su nove pesme tu mozemo da cujemo i uzivamo ali totalno u potpunosti shvatam njeno ogorcenje i ljutnju, zamislite da nesto dugo pripremate i kreirate i na kraju se nadje neki “FAN” o objavi nesto u nedovrsenoj fazi tacnije DEMO-U. Ona je htela da sve bude kako bi trebalo, kada oficijalno odluci ona i njen tim da se pesme tada prvi put i cuju, pesme su inace sasvim okej, znaci nije ono da ludim ali sa obzirom da danas svi snimaju fush od pesama samo da bi se prodavale i dobijali rejtinzi na drustvenim mrezava ( sto je i poenta, ali da su makar te numere kvalitetne) ovo je prihvaljtivo ali kao sto kazem drago mi je da je nesto novo od nje tu makar i bilo leak. Hvala njoj sto i dalje pokusava da bude originalna i sto nije odustala od snimanja albuma jer realno zena ima love moze 3 zivota da uziva sa onim zaradama. Nadam se da ce prestati da izlaze nove informacije i neki materijali i slicno, jer ipak je najlepse kada sve dodje onako sve u jednom naletu kada ona to hoce, pa ne znas sta bi trebao pre da pustis. #LongLiveTheQueen :) Album je izgred tek u 2015!

 3. MDNA QUEEN

  05/12/2014 at 9:29 pm

  *uzgred

 4. aaa

  05/12/2014 at 9:39 pm

  Pa od svakog albuma su joj procurile ili “procurile” neke pjesme prije vremena… nadam se samo da će album biti dobar

 5. Zoran

  06/12/2014 at 12:43 am

  Pesma ”REBEL HEART” je prelepa,opustena … Kada sam cuo da radi sa Avicii-a mislio sam da ce to biti neka tres pesma ali ovo me je skroz iznenadila u pozitivnom smislu.Mislim da ce ovim albumom postici pun pogodak.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top