Prati nas

Madonna je zaštitno lice za Versace 2015

Foto

Madonna je zaštitno lice za Versace 2015

Madona za Verscace Spring 2015 (foto: Facebook)

Madona za Verscace Spring/Summer 2015 (foto: Facebook)

Madonna je po četvrti put zaštitno lice modne imperije Versace.

Nakon što su u toku prošlog vikenda procurele dve nove pesme, pop kraljica se našla i na naslovnoj strani Interview magazina i kao da to nije dovoljno, objavljeno je da će po četvrti put zaštitno lice nove kolekcije Donatelle Versace za proleće/leto 2015. godine.

Donatella je bila prilično kratka sa odgovorom na pitanje zašto je izabrala Madonnu rekavši “Ona je sama svoj gazda, uzor koji prikazuje ostalim ženama na svetu kako možemo da radimo šta god mi želimo i da dobijemo šta želimo i da tako možemo živeti ceo život, bez ikakvih kompromisa.” 

Fotke su radili duo Mart & Marcus koji su sa Madonnom sarađivali više puta, kao i poslednji put za naslovnu stranu Interview magazina. Na fotkama za promociju nove kolekcije, pevačica izgleda besprekorno iako ima 56. godina.

Sve fotografije će se naći na bilbordima širom sveta i u magazinima sledeće godine na proleće, a poseban editorijal će biti predstavljen u Vanity Fairu na čak dvanaest strana, kao i u francuskom, italijanskom i američkom Vogueu.

Podsećanja radi, Madonna je 1995. uradila dve kampanje za Versace, a treću je uradila 2005. godine.2 komentara

2 Comments

  1. MDNA QUEEN

    07/12/2014 at 1:55 am

    Prelepa je! Obozavam ovako kad nosi ove uske suknje. Samo jos album i opet obaranje rekorda. Donatela i one su dobre prijateljice! :)

  2. MDNA QUEEN

    07/12/2014 at 1:56 am

    Prelepa je! Obozavam ovako kad nosi ove uske suknje. Samo jos album i opet obaranje rekorda. Donatela i ona su dobre prijateljice! :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top