Prati nas

Magazin SciFi Serije+ besplatan za sve!

Serije

Magazin SciFi Serije+ besplatan za sve!

Bilo da ste fan samo jedne ili dve TV serije, ili da pratite više njih, sasvim sigurno volite da pročitate ponešto zanimljivo o svojim omiljenim junacima!

Baš zbog toga, SciFi Serije+ magazin je tako popularan! Ne samo da je potpuno besplatan, već je i online, pa je dostupan sa bilo kog mesta – pročitajte sve o vašim omiljenim serijama, starim i novim, dok odmarate u svom stanu, kradete poneki trenutak u kancelariji, čekate drugaricu u kafiću ili se čekirate na aerodromu dok bežite na neku egzotičnu lokaciju!

SciFi Serije+ magazin je za nešto manje od godinu dana, koliko postoji, postao sastavni deo našeg životnog stila, jer je moderan i praktičan. SciFi Serije+ magazin je moguće čitati na desktop računarima, lap-topovima, net-bukovima, tabletima, mobilnim telefonima, a uskoro i na smart televizorima!

Novi broj se nešto detaljnije osvrnuo na seriju Momci s Medisona, ali na jedan potpuno drugačiji način: naime, tema broja ističe koliko je nežniji pol bitan za ovu seriju, postavljajući pitanje da li bi serija, možda, trebala da se zove Devojke sa Medisona? Razmislite o ovome, dok uživate u retro bajci koju nam SciFi Serije+ ovog meseca donosi.

Aktuelni broj se, takođe, bavi nekim novim serijama koje uskoro dolaze na naše male ekreane – Kraljevski bolesnici, Skladište 13, Alfe, Nova devojka, ali i serijama koje tek počinju sa emitovanjem “preko bare” – Arrow, The New Normal, Nashville, 666 Park Avenue i mnogim drugim.

Nemojte propustiti novi, osmi broj magazina SciFi Serije+, koji možete ekskluzivno prelistati i na Tracara.com. :)2 komentara

2 Comments

 1. Smoren Decko

  10/09/2012 at 4:21 pm

  serije + su ekstra ja ih redovno citam od
  kad prvog broja

 2. Mr_Phantom88

  11/09/2012 at 7:23 pm

  Najjaca redakcija na ovim prostorima. Naravno pored tracare :p

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top