Prati nas

Maja Nikolić bez krova nad glavom?!

Extra

Maja Nikolić bez krova nad glavom?!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Wikipedia

Pevačica Maja Nikolić je izgleda ušla u rijaliti Farmu ‘trbuhom za kruhom’. Ona nema para čak ni da rentira stan.

Najomrženija farmerka je ostala bez krova nad glavom, pa mnogi smatraju da je to razlog zašto je po peti put  ušla u rijaliti. Ona je živela sa svojim dedom Vuletom u centru Beograda u jednoj staroj zgradi. Tu je Nikolićeva imala svoju sobu. Mislila je da će joj deda ostaviti taj stan, ali to se nije desilo.

Kako Puls saznaje, Maja je nekad imala stan na Vidikovcu u kojem je kratko živela, a potom ga iznajmljivala. Međutim, kada je taj stan prodala novi vlasnik joj nije isplatio sav novac te je taj slučaj završio na sudu. “Maja je dugovala nekim ljudima pare koje su joj pozajmili kada je kupila stan jer nije imala dovoljno od honorara iz “Farme”. U nedostatku dovoljnog broja tezgi morala je da se odrekne tog stana i da ga proda jer više nije imala ni para za pristojan život, kao ni novac za starijeg sina Novaka, koji živi sa njenim ocem u Nišu. Čuo sam da njih dvojica jedva sastavljaju kraj sa krajem. Maja im povremeno da neku crkavicu, a više se oslanja na to da im njen rođeni brat Marko iz Beča pošalje novac. Sledeće godine, ona namerava da Novaka pošalje na školovanje kod Marka.”, izjavio je Majin prijatelj.

Farmerkine komšije sa Vidikovca kažu da sa njom nikad nisu imali nikakav kontak i da stvarno ne znaju ko sad živi u stanu koji je bio u njenom vlasništvu. Oni takođe napominju da je nedavno došlo do nemilog događaja kada je Maja napravila buku u čitavoj zgradi. “Lupala je kao nezdrava na vrata od stana koji je prodala pre nekog vremena, a onda smo začuli kako neko govori: “Policija, otvori”. Čuli smo onda i otvaranje vrata i opet buku, ali šta je dalje bilo ne znamo. Možda je ona to dovela neka svoje prijatelje da glume policajce, a možda su zaista problem rešavalai sud i policija. Rekla mi je komšinica sa prvog sprata da su Maju prevarili i da su joj dali samo kaparu od 15.000 evra, a trebalo je još najmanje tri puta toliko da dobije. Ko sad tu živi nemam pojma. Maju nismo sretali nakon toga.”, kaže pevačicina komšinica sa drugoga  sprata za Puls.

Maja-Nikolic-i-verenik

Maja i Elen

O odnosu Nikolićeve sa svojim dedom svojevremeno je dao izjavu njen bivši dečko Alen Savić: “Bio sam sa Majom na slavi Sveti Nikola kod tog njenog dede Vuleta, kod koga ona inače stanuje. Deda Vule joj je dao jednu sobicu na Dorćolu, jer ona nema gde da živi. Mislim da je ona član neke sekte, jer stalno priča o masonima i demonima i o nekoj energiji koja leči ljude. Ona je pričala kako je nekada bila mason i da ju je deda Vule izbavio iz toga. Saznao sam da je on penzionisani neuropsihijatar i da je ona njegova bivša pacijentkinja. Na slavi je deda Vule rekao: “Čuvajte se, da nije mene, masoni bi vas ubili! Držite se zajedno i kad umrem da ne dođe do toga”. Kada je počela da priča o meni svakakve gadosti pozvao sam ga i zamolio da joj pomogne, ali mi je odgovorio da bolest još nije došla do tako velikog stadijuma.” Da se podsetimo da je pevačica je pre izmislila veridbu sa Alenom.

Komšiluk sa Dorćola priča da je farmerka zbog tog specifičnog odnosa koji je imala sa dedom Vuletom mislila da će joj on prepisati taj stan, ali posle smrti njegova familija je bukvalno izbacila. “Maja je izvisila za stan, a po običaju se pozivala na nekakve izmišljene ugovore koje je navodno sklopila sa Vuletom, kao i na činjenicu da je dugo živela u tom stanu misleći da i po tom osnovu ima pravo na nasledstvo”, rekao je bivši komšija i dodao još da je ona stalno pokušavala da bude u centru pažnje tako što je glasno pričala.

Zorica-Markovic-Maja-Nikolic-620x350

Zorica i Maja

Čak je i druga farmerka, Zorica Marković, u Farmi rekla Maji: “Molila si me da pevaš kod mene u kafani za pedeset evra. Ološu jedan, učinila sam ti da imaš za hleb, a ti mi tako vraćaš.”

Pored svih ovih činjenica iznetih gore pevačica ne prestaje da priča kako dobro živi i da rijaliti shvata samo kao igur…

 

 

Loading...


2 komentara

2 Comments

  1. Iv

    24/09/2015 at 8:29 pm

    Tracaro.. Hoces li bar jednom napisati tekst bez greske

  2. Mira

    04/10/2015 at 2:54 pm

    Maja Nikolic je zena koja je mislila da se ceo svet vrti oko nje, pa kada je shvatila da nije ne dodirljiva nije mogla da prihvati tu cinjenicu. Ona pati od kompleksa koji se zove ‘Elita’ i za nju leka nema. Sebe predstavlja da je neko i nesto, a ja ne poznajem ama bas nikoga ko je voli i slusa njene pesme. Propala je i kao umetnica i kao covek, pa je po meni to jako zalosno jer je njoj potrebno strucno lecenje u nekoj instituciji.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top