Connect with us

Maja Lena dobila batine u Zagrebu!
Šokantno

Maja Lena dobila batine u Zagrebu!

20-ogodišnju učesnicu Survivora, Maja Lenu Lopatny, napao je njen dugogodišnji prijatelj u jednom zagrebačkom klubu: prvo je vukao za kosu, a onda joj nalupao šamare!

“Uopšte ne znam zašto se tako poneo. Poznajem ga godinama. Sramotno me je da se iz čista mira obračunava s devojkama”, izjavila je Maja za zagrebački list 24sata. Iako je u početku mislila da joj nije ništa, ćerka Mie Begović se juče obratila lekarima na odeljenju neurohirurgije, zbog glavobolje i vrtoglavice.

Inače, dok Maja kaže da je razlog napada nesporazum, hrvatske novine pišu da je učesnica regionalnog Survivora izvukla deblji kraj zbog svog dugogo jezika. Navodno je otkrila neku tajnu prijatelja mladića koji je napao.

“Ovo je teški fizički napad i tužit ću ga. Sramota je kakvi ljudi postoje”, kaže Maja Lena.

Loading...
4 Comments

4 komentara

 1. SuperBass

  26/05/2012 at 10:16 am

  BALAVICA…

 2. Prince of Spain

  26/05/2012 at 10:29 am

  jadna :( sram ga bilo balavac mali..klinja :D

 3. Keksic

  26/05/2012 at 11:21 am

  BALAVICA*? Devojka ima 20 godina, i buduci da joj je mama javna licnost, kakve su prosecne devojke njenih godina, mogla je da ispadne mnogo razmazenija. Sta god da je rekla ili uradila, i da je najgora na svetu, ne moze se opravdati da joj iko, a pogotovo muskarac lupa samare, i to na javnom mestu.

 4. starbuck

  26/05/2012 at 11:43 am

  bolje bi bilo da se pozabave promocijom kampanje protiv zlostavljanja zena nego nekom tamo starletom koja lupeta,te je vjerovatno i zasluzila malo gori tretman…naravno batine ne opravdavam

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top