Prati nas

Maja Marijana: Hoću Mladenu da oduzmem ćerku!

Bizarno

Maja Marijana: Hoću Mladenu da oduzmem ćerku!

Maja Marijana sa bivšim dečkom (foto: Kurir)

Maja Marijana sa bivšim dečkom (foto: Kurir)

Pevačica Maja Marijana pokrenula je pravni postupak u Prvom osnovnom sudu u Beogradu kako bi dobila starateljstvo nad mlađom ćerkom Milicom koju ima iz vanbračne zajednice sa Mladenom Šmrakićem.

Maja je bila žrtva porodičnog nasilja, ali je oprostila Mladenu što ju je pretukao, kao i što je napao njenog prijatelja Miloša Ostojića, ali ne planira da se više ikad vrati njemu.

Ona trenutno samo želi da postane zakonski staratelj svojoj ćerki i da se na sudu odredi tačan iznos alimentacije koju će Šmrakić biti u obavezi da isplaćuje na mesečnom nivou.

Maji su ćerke najvažnije u životu. Zbog toga je odlučila da pravdu potraži na sudu i da mlađoj ćerki Milici bude jedini staratelj. Iako je i ranije bila žrtva porodičnog nasilja, bivšem mužu je sve oprostila zbog zajedničkog deteta. Mladen redovno odlazi kod nje da viđa ćerku. Ostalo je samo da se na sudu dogovore o visini alimentacije, koju će on biti u obavezi da plaća” kaže dobro obavešteni izvor za PulsOnline

Ovim povodom se oglasila i pevačica lično.

Tačno je da sam pokrenula postupak za starateljstvo nad ćerkom. Ne bih mnogo da govorim na tu temu jer je u pitanju dete. Mogu da vam kažem da sam sad sa Mladenom u korektnom odnosu. Imam previše obaveza oko Miličinog i Anđelinog školovanja, kao i novogodišnjeg nastupa u Brčkom, gde ću biti sa svojom publikom. Hvala vam na razumevanju” rekla je kratko pevačica.

Loading...


1 komentar

1 komentar

  1. 123

    17/12/2014 at 10:40 pm

    zasto je ovo pod kategoriju bizarno?!!!!!! Zena zeli da zastiti svoje dete od psihopate, bolesnika i degena. sta je tu bizarno?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top