Prati nas

Maja Nikolić napljuvala kolegu: Ko je on da prođe u finale!

Šokantno

Maja Nikolić napljuvala kolegu: Ko je on da prođe u finale!

 

Pevačica je napravila haos u bekstejdžu Grandovog festivala (foto: vijesti)

Pevačica je napravila haos u bekstejdžu Grandovog festivala (foto: vijesti)

Pevačica Maja Nikolić, poznata po svom ekscesnom ponašanju i sukobima sa kolegama, podigla je veliku frku nakon što je saznala da nije prošla u finale petog Grandovog festivala.

Pevačica, nezadovoljna odlukom žirija, napravila je haos u bekstejdžu, a svoj bes je usmerila na crnogorskog pevača Danijela Alibabića , koji je ni kriv ni dužan dospeo u vrlo neprijatnu situaciju.

Naime, nakon što je su na drugoj polufinalnoj večeri saopštena imena deset finalista, među kojima nije bilo Maje, ona je počela da besni. Revoltiranoj pevačici je nakon ove objave zazvonio telefon, a kada se javila, nije ni pokušala da obuzda bes.

“Ko je, bre, taj Alibabić da prođe u finale. Možeš li da zamisliš to”, siktala je Nikolićeva, kojoj ovo nije prvi put da pravi skandal na nekom festivalu.

“Razočarana sam što nisam u finalu. Smatram da imam odličnu pesmu, koju je publika u startu prihvatila. Moja kritika nije bila upućena Danijelu Alibabiću. Nisam mislila na njega, već na zvezde Granda koje su prošle, ali navikla sam na tu nepravdu” , izjavila je Maja kasnije u jednom intervjuu.

Međutim, Danijela Alibabića nisu dotakle Majine reči, naprotiv.

“Ako Maja kaže da moja pesma nije zaslužila da uđe u finale, onda definitivno mora da opere uši”, izjavio je Danijel.

Danijele, ne brini, to je verovatno Majina šala koju razumeju samo inteligentni. ;)

 2 komentara

2 Comments

 1. Lungo mare

  05/12/2014 at 7:13 pm

  Ma ko da opere uši?????…šta se ova “devojčica” javlja, ima da šuti ,Maja je institucija za njega u svemu.Javlja se jedan običan slabić koji je ženi maznuo dildo i još dan-danas ga nije vratio i sad tu ima za reći da Maja opere uši.Tako je Majči….sve ih pošalji u 3pm jer su sve najmestili i prilagodili interesima a da bi nekog javno ponizili.Ajde te fore i njihovo poštenje može samo budala popljugati.Čovječe ja sam znao..ejjjj, baš znao u dlaku kome je pobjeda namjenjena i od 3 navedena kandidata pogodio prvo i drugo mjesto kao običan promatrač koji čita portale i razumije razne malverzacije.
  Ti Alibabiću zašuti,vrati Jovani dildo i biti ćeš đžek,ali čisto sumnjam jer đžek nemože biti tip koji ima kompleks ćelavosti ,vadi dlake sa potiljka da bi ih presadio napred i nekog impresionirao….kuuššš tamo.
  Maja Nikolić je dama za Alibabića a Maja te je prozvala zato jer si “devojčica” a ona preferira malo žešću kategoriju,mala je ali ću zanimaju “dinamit” tipovi.Svakako….Majo neka si ukazala na neregularnost i to ja kao običan promatrač poštujem.Toooo….tako treba!!!!!!

 2. I Am Sasha Fierce...

  06/12/2014 at 3:49 am

  Samo je bilo pitanje dana kada ce ova da se oglasi…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top