Prati nas

Maja Nikolić o Vesni Rivas, Milomiru Mariću i o policijskom ispitivanju

Extra

Maja Nikolić o Vesni Rivas, Milomiru Mariću i o policijskom ispitivanju

Maja Nikolić rs

Pobegla za vreme reklama (foto: Instagram)

Maja Nikolić je sinoć posetila vilu Parova. Naime, pevačica je bila gošća u emisiji Goli Život kod Milomira Marića. Ono što je započelo kao normalna emisija, završilo je Majinim odlaskom za vreme reklama što su mnogi protumačili kao beg od pitanja koja je htela da joj postavi Vesna Rivas.

Međutim, pevačica je to oštro demantovala za naš portal. “Emisiju nisam napustila naprasno nego je dogovor bio da ostanem do 12 sati što sam dogovorila sa glavnom odgovornom urednicom i vlasnikom televizije, a još sam ostala 45 minuta duže. Emisiju sam napustila jer Mariću nisam htela da pružim ruku i stoga što me nije ispoštovao, a 24 godine je glumio da mi je prijatelj. Otišla sam bez reči jer od mene nije zaslužio ni doviđenja taj čovek intelektualac, koji je imao ozbiljnu emisiju i dovodio političare i kome smo se svi divili od malena, a koji mi je glumio prijatelja i rekao mi da ću u emisiji biti Jovanka Orleanka, a onda mi je pustio fotku sa golim grudima i tako me dočekao. Vlasniku televizije, koji mi je prijatelj, sam poslala poruku da mogu u Parove da dođem i hiljadu puta, ali u emisiju Goli život ne jer je Marić lažov koji je tokom mog gostovanja lagao od početka do kraja.”

Za Vesnu Rivas, takođe, nije imala mnogo lepih reči. “Nju, uopšte, ne želim da komentarišem jer nije moj nivo. Za 24 godine karijere su o meni pisane tolike gadosti da ne postoji ništa što bi me Vesna pitala a da nije već izrečeno o meni. Debele, zle i nakazne Vesne Rivas se ne plašim. Sa ukućanima nemam problem, doći ću kad god me pozovu, i tamo ću opet videti Vesnu Rivas i nemam razloga da se bojim nikakvih pitanja”, izjavila je Nikolićeva za Tračaru.

http://www.dailymotion.com/video/x44050i_maja-nikolic-pobegla-iz-emisije-goli-zivot-1-2_fun

U toku jučerašnjeg dana se ime Nikolićeve dovodilo u vezu sa aferom oko falsifikovanja pečata u političkoj kampanji, tako da je pevačica morala da da izjavu u policiji. “Odmah sam tražila poligraf jer nisam umešana ni u kakvu aferu, ne znam ništa ni o kakvim potpisima. To je čista laž i taj koji je to napravio odgovaraće. Moj deo posla u stranci se odnosi na marketing i PR emisije, a ne na potpise i politiku”, rekla je Maja Nikolić u završnici razgovora za Tračaru.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top