Prati nas

Maja Nikolić: Pobediću na Evroviziji, bolja sam od Željka Joksimovića

Vesti

Maja Nikolić: Pobediću na Evroviziji, bolja sam od Željka Joksimovića

Maja Nikolić je sigurna da je bolja od prošlih predstavnika i da će ove godine pobediti na Evroviziji

Maja Nikolić je samo jedna od kandidatkinja koja će nas možda predstavljati na Evroviziji ove godine. Pevačica je jako samouverena, pa ne predviđa pobedu samo na Beoviziji, već je sigurna da će osvojiti prvo mesto u Lisabonu.

”Imam 26 prvih nagrada i suđeno mi je da pobeđujem! Rodila sam se kao pobednik. Konkurencija je jaka, ali moja pesma je megahit. Garantujem ludilo, svetski spektakl! Ljudi će videti potpuno novu Maju i novi trend. Godinu dana sam s kumom Vladimirom Graićem Grajom radila pesmu, koja je za svetsko tržište. On je jedini koji je uspeo da dovede Evroviziju u Beograd. Naša zemlja konačno posle svih godina treba da ima pravog predstavnika s pravom pesmom’’, samouvereno je rekla pevačica, pa je dodala i da je mnogo bolji kandidat od naših prethodnih predstavnika.

‘’Jelena Tomašević odlično peva, ali od nje sam očekivala mnogo jaču pesmu. Ona može sve, ali da bi pobedila, trebalo je da dobije bolji materijal. Da joj je Graja komponovao, a ne Željko Joksimović, onda bi pobedila sigurno jer on radi samo pobedničke singlove. Joksimović je bio odličan s „Lanetom“, ali druga pesma je bila slabija. Prosto, kad negde napraviš veliki uspeh, kao on sa drugim mestom, ne znam zašto ponovo ideš. Ako odem na Evrosong, ja neću biti u prvih pet, već prva’’, poručila je Nikolićeva, prenosi Kurir.

5 komentara

5 Comments

 1. bassman

  08. 02. 2018. at 15:45

  Jao muko, bices prva ali otpozadi. Tvoje je proslo jos 1999.

 2. Mim Mim

  09. 02. 2018. at 15:47

  Bolja od Zeljka Joksimovica ahaa mozda u nekom drugom zivotu,kako je to tuzno kad nekog moras poniziti da bi sebe uzdigao.

 3. Zvezda

  09. 02. 2018. at 19:57

  Da li ona je luda?

 4. Goran

  10. 02. 2018. at 06:52

  Pa ona nepeva ona se krevelji i neartikulisano se dere i koliki kreten treba da budeš da bi nju slušao strašno

 5. Maya

  03. 04. 2018. at 06:36

  Majo Nikolićeva, nazad u Lazu

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top