Connect with us

Maja Nikolić prodaje fantomsku austrijsku franšizu?

Extra

Maja Nikolić prodaje fantomsku austrijsku franšizu?

Maja planira da u narednih pet godina zaradi 95 miliona evra (foto: Svet)

Maja planira da u narednih pet godina zaradi 96 miliona evra (foto: Svet)

Pevačica Maja Nikolić je pre deset dana imenovana za generalnu direktorku firme Špar koja u Srbiji postoji jedva pola meseca i ima samo jednog zaposlenog, piše Alo.

Ono što prvo bode oči na sajtu kompanije je Majina prilično dekoltirana fotografija i niz pravopisnih grešaka. Na sajtu kompanije piše da je plan da u narednih pet godina u Srbiji otvori 12.000 prodavnica koje će zapošljavati više od 120.000 ljudi. Poznata austrijska firma, posredstvom kompanije u Srbiji, navodno prodaje franšizu za koju od potencijalnih saradnika traži ukupno 8.000 evra da bi pod logom Špara prodavali njihove proizvode.
Interesantno je da je i ime Špar poznato po velikom trgovinskom lancu iz Austrije koji bi narednih godina mogao da dođe u Srbiju. Kopiranjem imena ovog lanca stvara se ogroman prostor za mahinaciju prodavanjem fantomske franšize za koju ljudi mogu pomisliti da je svetski poznata.

Radim u agenciji za nekretnine i juče sam dobio poziv za saradnju od te kompanije. Kada sam video da je glavna Maja Nikolić, proverio sam firmu i video da tu nisu čista posla” izjavio Dragan M. iz Sremske Mitrovice.

Da bi privukao klijente, Špar se poziva na preporuku Ministarstva trgovine. Međutim, u tom ministarstvu su nam rekli da “prvi put čuju za tu kompaniju”.

U prezentaciji svoje nove kompanije kažu da će se baviti prodajom “robe široke potrošnje, građevinskog materijala, tekstila, obuća, bele tehnike, automobila, pa čak i lekova”.

Kako već znate da sam postala generalna direktorka ‘Špara‘? Uputiću vas na mog advokata. Ne želim da rizikujem da kažem nešto pogrešno” rekla je Maja za Alo.


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Oglas
1 komentar

1 komentar

  1. xy

    12/12/2014 at 1:14 pm

    Može li ova žena još niže da padne?

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top
error: Hvala što nas čitate! © 2017 Tračara