Prati nas

Maja Nikolić tuži lažnog verenika zbog utaje poreza

Vesti

Maja Nikolić tuži lažnog verenika zbog utaje poreza

maja-nikolic-600

Maja Nikolić preuzela je ulogu vrhovnog suda i sada je rešena da svog bivšeg lažnog verenika tuži zbog – utaje poreza!

Pevačica kojoj je sud oduzeo starateljstvo nad sinom tvrdi da će tužiti Alena Savića zbog prevare a u Holandiji i Nemačkoj će protiv njega podići tužbu za utaju poreza. Ona tvrdi i da je on deo kriminalne grupe, koja se bavi proizvodnjom narkotika, kao i da joj preti smrću.

“Ne strahujem za sebe, već za svoje dete, jer otkad sam izašla u javnost sa istinom, danonoćno primam užasne pretnje na račun cele moje porodice. Zbog toga sam angažovala obezbeđenje za mog Lazu. Čuvaju ga i dok boravi u školi da mu ološ ne bi naudio. Alenove poruke koje sam vam dala na uvid su zastrašujuće za svakog normalnog čoveka, preti da će mi celu porodicu pobiti,” ispričala je ona.

“Moj život je mučan i težak, kao u nekom filmu, ali ja nisam kriva zbog toga. Ja sam izgleda lepak za bolesnike i nesrećnu sudbinu,” kaže Maja.

Loading...


5 komentara

5 Comments

 1. SSS

  29/01/2014 at 2:20 pm

  Smarate s njom -_- .. koga to zanima? o.O

 2. Queen

  29/01/2014 at 3:05 pm

  Ova moze da se zaposli kao reziserka u Televisi…

 3. bassman

  29/01/2014 at 3:45 pm

  Majo, nisi svesna koliko si bolesna, ali to je normalno, javi se psihijatru, tako ces najbolje pomoci toj svojoj jadnoj deci, umesto sto ih traumiras ovakvim ispadima… Za psiholosko stabilan razvoj deteta je bitna sigurnost, a oni pored tebe bolesne to ne mogu da imaju. Leci se, spasi se, a mediji neka je se okane, jer ovo nije smesno, nego zalosno!

 4. Iva

  29/01/2014 at 4:45 pm

  Ne sumnjam u to da se ona bavi prostitucijom, niti da joj je on bio samo klijent, pa je ona zagrizla, pa hoce vise od njega. Ne sumnjam ni da je kriminalac jer ko bi drugo bio sam njoj.
  Ali se slazem da nema svrhe pisati o ovakvim propalitetima.

 5. Troll

  29/01/2014 at 5:43 pm

  Alibabic drama 2

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top