Prati nas

Maja Odžaklijevska odustala od ‘Beosonga’

Događaj

Maja Odžaklijevska odustala od ‘Beosonga’

Maja Odžaklijevska neće se takmičiti na ovogodišnjem Beosongu!

Iako je njena pesma Anđeo sa neba ušla u top 15 pesama, koje će se gledaocima predstaviti 2. marta, pevačica je odustala od borbe. Smešno mi je da se takmičim sa anonimnim pevačima. Nemam snage da se povinujem novim diktatima i ne mogu da prihvatim da se takmičim ako u startu znam da pesma nije jedino oružje. Znaš ili ne znaš da pevaš, imaš dobru pesmu ili nemaš, to bi trebalo da bude jedini kriterijum, a ne po principu dam ti, daš mi,” izjavila je Odžaklijevska.

Nju će na sceni verovatno zameniti Milena Vučić, čiji je suprug Nikola Burovac pisao pesmu. Kad mi je Nikola javio da idemo na Eurosong, razbolela sam se, dobila sam temperaturu i groznicu. Rekla sam Nikoli da, umesto mene, peva njegova talentovana supruga Milena. Neka se takmiče mladi, a ja sam svoje odslužila,” kaže Maja.

P.Ž./Tračara
Foto: Dragan Trifunović/Blic 

Loading...


8 komentara

8 Comments

 1. bony

  07/02/2013 at 9:04 pm

  A sto se onda i prijavljivala? Kao sada nece sa anonimusima ili ne znaju da pevaju. Pa pola ovih peva jednako dobro ako ne i bolje od nje.

 2. Britney

  07/02/2013 at 9:21 pm

  Kaze dobila je temperaturu kad joj je rekao da ucestvuje u Beosongu.
  Pa zasto se onda prijavljivala ako je znala da ce mozda tako biti ?

 3. Marina

  07/02/2013 at 11:59 pm

  Glupe li izjave. Jedino ima smisla ako zna nesto sto mi ne znamo… Npr. da je pobeda namestena. A ako je namestena za Saru, Nevenu i Mirnu, onda se ne sekiram :-) Takve tri devojke sigurno ne mogu da nas obrukaju, bez obzira sto nemaju karijere od bar nekoliko godina. I Lena iz Nemacke nije imala iskustva, izasla je sama na scenu i pobedila. Pa ni nasa Marija nije bila tolika zvezda kad je otisla, vec je to postala kad se vratila. A i Zeljko je pre Laneta pevao sve neke tra la la pesmicice. Tako da deo koji se odnosi na anonimuse ne pije vodu. Najcesce se velike zvezde i boje neocekivane konkurencije, mozda je zato odustala. Koliko njih je izjavilo da bi na Beosong otislo samo sa pesmom za koju su sigurni da ce pobediti… Sve je to sujeta.

 4. Marina

  08/02/2013 at 12:03 am

  A i drugi ucesnici, koliko god neki bili nepoznati (jer nemaju hitove), ipak vaze za dobre pevace. Tako da izvodjac ne bi trebalo da bude problem. Najvaznije je da dobru pesmu odaberemo i predstavimo se u najboljem svetlu!
  Svima zelim srecu i dobar show!

 5. Starship

  08/02/2013 at 1:47 am

  MAJO NE SERINJAJ vec 20g nisi nista izdala poznata si samo po rialiti shoowima i po svadjama

 6. Aleksandra :)

  08/02/2013 at 9:47 am

  Pogledala zena krstenicu… Mnogo me nervira ova Maja, vecito se dize u nebo i prica o svom talentu i kako je ona profesionalac. Ja neznam ni jednu njenu pesmu, ako je uopste i ima, ima iritirajuci glas, a o izgledu i o njenoj metli na glavi bolje da i ne komentarisem. Sve u svemo… mnogo nam je zao Majo sto neces nastupiti na Beosongu :P

 7. Pingback: Nenad Cvijetić umesto Maje Odžaklijevske na 'Beosongu' | Tračara

 8. Goga

  01/03/2013 at 9:04 pm

  Nije lepo nipodastavati mlade talente recima kako su anonimusi. Pa ne moze svako da ima 6o godina i staz od 40 godina i da hoce jos uvek da se takmici.Ja sam penzionerka ali vise volim da vidim mlade i talentovane a jos je zanimljivije ako su do sada bili nepoznati pa poede. Svim ucesnicima zelim srecu!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top