Prati nas

Maja plakala u ispovedaonici, Sindi i Nevena opet u svađi

Maja plakala u ispovedaonici, Sindi i Nevena opet u svađi

Iako se prethodnih dana čvrsto držala i izgledalo je kao da ništa i niko ne može da je povredi, Maja Nikolić slomila se u ispovedaonici Velikog brata.

Pevačica, koja je poslednjih dana ušla u konflikt sa gotovo svim ukućanima Kuće VB, zaplakala je u ispovedaonici zbog odnosa među ukućanima. Najviše joj je zasmetala Sindi, za koju tvrdi da joj priča iza leđa, ali i blizanci, koje ne želi da toleriše.

Ja mogu da se sklanjam od Željka i Žarka, ali ne mogu da prihvatim njihove psovke, što su prljavi i što ostavljaju dlake za sobom. Ne mogu da prihvatim takve ljude i ne želim da se družim sa njima. Nisam licemer, neću da se družim, pijem kafu, jedem, sa ljudima koji su takvi šarenoliki. Ne mogu da idem iza leđa i da kažem ono što ne mislim,” rekla je ona a potom dodala da su je Slavko i Uroš najviše razočarali, navodeći da je Slavku skuvala 150 ručkova, a on je prodao za jednu večeru.

“Ko zna šta o meni Slavko priča iza leđa sa Žarkom, Željkom, Vendi i Milićem. Baš me briga, ja se sa njima neću družiti kad izađemo.” ispričala je ona Velikom bratu u ispovedaonici.

Nevena Sindi: Go-go igračice, začepi!

Vendi, Žarko, Sindi i Nevena trebalo je da uvežbaju pesmu Gangnam style po prvi put, ali je sukob eskalirao pre početka vežbe. Njih dve su se i u toku noći posvađali, a sve zbog Sindinog bivšeg dečka, koji je spavao u apartmanu sa Nevenom.

“Nisam glupača kao što si ti, ne želim ni u kakvoj kombinaciji da budem sa tobom.” “Mrš, mrš, mrš. Ojsa, ojsa, mrš!” vikala joj je Sindi, a potom rekla za sebe “Moram da naučim neki repertoar.”

“‘Ajde igračice, go-go igračice, začepi. Znači, zapuši ta tvoja usta onim čime ih zapušavaš inače. Pogledaj se na šta ličiš. Okej, ja ne učestvujem u ovom zadatku, to je vaše.” rekla je Nevena i napustila probu.

“Ovde ne možeš da razgovaraš.” rekla je Sindi, ne obazirući se na Nevenu, koja je odgovorila: “Sa glupačom po difoltu ne možeš, da imaš gram mozga ona se ne bi ovako ponašala.”

Pogledajte situaciju koja kreće na 29 minutu.

P.Ž./Tračara


13 komentara

13 Comments

 1. K R A LJ I C A

  09. 04. 2013. at 19:12

  Placi P…o Placi :)

 2. lidija

  09. 04. 2013. at 20:02

  Maju mi je pomalo zaoo,
  ali da nije bilo tih njenih ispada ne bi bilo zanimljivo toliko :D
  tako da majooo podrzavam te , rasturi ih tamoo..
  a sto se tice Sendi i Nevene – jedna i druga su fufice..

 3. kim

  09. 04. 2013. at 20:27

  i meni je maju zao,jeste se rspravljala sa svima ali raspravljala ne svadjala nije se drala i nije vredjala prosto kao oni nju.Urosa je hvalila on je pljuvao Slvka je hvalila on je pljuvao sINDY JE HVALILA ONA JE PLJUVALA I RAZUMEM JE DA SADA KADA VIDI TO DA JOJ JE TESKO I JESTE MI JE ZAO NIJE ON NAJVECI LICIMER TAMO IMA 10 PUTA GODRIH.

 4. LEPI

  09. 04. 2013. at 21:10

  Sve u svemu svi oni u VB nisu bez dlake na jeziku svi imaju loše strane neki ih prekrivaju vješto dokle neki ispoljavaju nisu svjesni svojih postupaka ali posle im bude žao nisam trebao-la to da kežem,da uradim ali kasno se sjete da su bili loši tako da se uvale u probleme iz kojih se teško izađe.

 5. bilja

  09. 04. 2013. at 22:59

  ava je meni bila favorit a sada mi se sve manje svidja zbog svega sa urosem sad zeljkom.Maja zena smo govori st mmisli pa i ako se mi ne slazemo ali barem ne ogovara ne i vredja prostacki kao ostli.Vendy uvek pric kkone zeli da je spominje ne vadi je iz ust i gor mi je od Maja sto puta.PS slagali se ili ne pola toga sto kaze je i u pravu

 6. dragana

  09. 04. 2013. at 23:04

  jel to zeljko ima lenji kapak ili sta mu nije u redu sa okom?

 7. vladan97

  09. 04. 2013. at 23:11

  Haha Maja se tu nesto folira,do ovoga ne bi doslo da nije prozvala sve redom tamo,a sad tu nesto se*e kao da je upila svu pamet ovog sveta.Za ostale nemam reci sve pokvareniji do pokvarenijeg,jedino Ava koju nisam video u ni jednom trenutku da je izvredjala nekoga !

 8. jaoooovise

  09. 04. 2013. at 23:45

  i naravno nista od vb zbog dana zalosti, zato sto je tamo neki retard pobio neduzne ljude, pa su kanali prepuni nekih budalastina. provincije su cudo, uvek neka s#@nja

 9. pappy

  10. 04. 2013. at 00:22

  Sledeca leti ova dr#*ja Sindi!

 10. pcelicaa

  10. 04. 2013. at 09:07

  Ova Nevena je iskompleksirana glupaca koja je od pocetka do sad 1000 puta pomenula kako je bolesna i da joj je majka umrla. Znaci gadi mi se.

 11. boba

  10. 04. 2013. at 09:49

  Teska foliranja od svih ucesnika.Maja najveci folirant,ali posto se drala dva sata tj.pevala svaka cast zena se trudi za tu kintu koju tamo dobija verovatno mora,to je njen scenario sa farme …Vec vidjeno!!!!!!!!

 12. Lily :D

  10. 04. 2013. at 15:17

  Kako je otvratna Sindi . Jadna jeee

 13. malenac

  11. 04. 2013. at 12:31

  ova zenska je bolesna u glavu

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top