Prati nas

Maji Nikolić navodno pozlilo u kući VB

Maji Nikolić navodno pozlilo u kući VB

Pozlilo joj od alergija

Pevačica Maja Nikolić navodno je imala burnu vest u kući Velikog brata.

Kako javlja Kurir pod naslovom Maja umalo umrla, njoj je u toku noći pozlilo te je sve vreme tražila lekara, kog je ovog jutra i dobila. Ipak, u pitanju je bila obična alergija na polen, koja joj se javlja svakog proleća, te joj je doktor prepisao lekove.

“Maja je počela da se guši, oči su joj suzile, a nos joj je sve vreme bio zapušen. Zbog tih simptoma pevačicu je uhvatila panika, pa su je odveli kod doktora koji je godinama leči,” kaže izvor iz Emotiona.

Iz produkcijske kuće Emotion nisu želeli da komentarišu da li se ovo dogodilo, a ostaje da se vidi da li je pevačici zaista pozlilo ili je ovo način da se skrene pažnja sa nedavnih problema koje je izazvala u kući.

Ona je prvo prekršila Zakon o zabrani diskriminacije, otvoreno pozivajući Žarka da prizna svoju seksualnu orijentaciju, potom je spavala u toku dana, a sve je kulminiralo kad je gađala Željka narandžom, a razbila tanjir o ruku Maje Volk. Veliki brat nije izbacio pevačicu, već je ona samo nominovana za izbacivanje.

P.Ž./Tračara6 komentara

6 Comments

 1. Tara

  21/04/2013 at 2:25 pm

  Majce, Majce, za sve postoji kazna.

 2. ikaccc

  21/04/2013 at 7:54 pm

  Ako nista vise naucicemo koje lekove za sta da koristimo kada nas pogodi tanjir, kada nas neko isprebija, kad smo alergicni… hahah

 3. iva

  21/04/2013 at 8:21 pm

  Ao boze kolikocete puta da ponovite sve “greske” koje je uradila govor mrznje itd..i navodno?? Zeni jeste pozlilo prvo su mislili da glumi i nisu zvali doktore i kada je pocela da se gusi i suzi tek tada su iz zvali.

 4. sanja

  21/04/2013 at 8:41 pm

  VB je bolji od farme 100000000 puta,nocas je izbacivanje nema ni vesti o tome niti je ikoga briga kada ovde show stalno :D

 5. Xxx

  22/04/2013 at 4:40 am

  A sto pisete NAVODNO???? Zeni je pozlilo!
  Ovaj sajt pise ruzno o Maji, a to nije lepo! Pisi brate onako kako i jeste!

 6. majo

  22/04/2013 at 8:34 am

  volimo te lavice!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top