Prati nas

Maji Nikolić preminula majka!

Vesti

Maji Nikolić preminula majka!

maja-nikolic

Iako to niko nije znao, juče se saznalo da je Maji Nikolić preminula majka, nakon duge i teške bolesti. Pevačica je o ovom nemilom događaju progovorla po prvi put pred kamerama Happy televizije.

“Kako se oseća neko ko je izgubio majku? Zar o tome da pričam? Sećam se priča, kad su mi u realityju rekli da skupljam poene, na bolesti svoje majke. Ipak, opraštam svima koji su moju mamu stavljali na naslovne strane i dolazili da je slikaju.Ti ljudi su govorili sami o sebi. Na kraju uvek pravda, sporo, ali dostižn izađe na videlo. Veruj mi da Gospod hrabre i dostojanstvene ume da nagradi, ja ću dobiti nagradu za krunu ove patnje. Kruna je neuspeh za neuspehom, pad za padom, i nakon toga se rađaš kao Fenix iz pepela,” ispričala je Maja.

“Najveća podrška su mi sinovi Novak i Lazar. Jedina moja sreća. Nikada neću preboleti odlazak mame. Znate, život je borba, odnosno kazna. Duhovna lekcija iz koje izađemo slomljeni. Nisam navikla da budem takva, kao i da pevam tužne pesme. Pokojna mama me je naučila da budem jaka. Navikla sam da ustanem i da idem iz početka, dobvoljno je da znam da se osmehnem i pogledam Novaka i Lazara, da vidim ono lepo i na jedan mir koji sam sagradila sa sinovima. Uvek se računa poslednja bitka.”

Pevačica je u poslednje vreme u centru negativnih priča, pre svega povezanih sa njenim bivšim verenikom Alenom Savićem. O tome je rekla: Svi mi smo glumci u malim životima. Dobili smo karte sa kojima moramo da igramo.”

O majci je dodala: “Mama je bila jako pozitivna i volela je da peva. Zbog nje i pevam. Uvek mi je govorila: hrabro i dostojanstveno, znaš ko si! Jako je bitno da sebe ujutru pogledaš u ogledalo.”

Loading...


4 komentara

4 Comments

 1. Mita

  07/03/2014 at 9:12 am

  Najteza stvar na svetu. Saucesce.

 2. David

  07/03/2014 at 10:36 am

  Najiskrenije saučešće!

 3. Jovan

  07/03/2014 at 11:28 am

  Ajoj žalosti!! Žao mi je.. :'(

 4. Kiki

  07/03/2014 at 9:53 pm

  Ne mogu da verujem da i ovako “skrhana” ima snage za opsirne komentare i filozofije!? WTF!!!! Ima li isrenosti u ovoj zeni bar malo ili je sve marketing?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top