Prati nas

Majka sa kojom ne razgovara prozvala Ariel Winter zbog provokativnih fotki

Extra

Majka sa kojom ne razgovara prozvala Ariel Winter zbog provokativnih fotki

Majka prozvala glumicu zbog golotinje (foto: Instagram.com/arielwinter)

Majka prozvala glumicu zbog golotinje (foto: Instagram.com/arielwinter)

Mlada glumica Ariel Winter privlači poslednjih godina mnogo pažnje svojim veoma izazovnim fotografijama koje redovno objavljuje na društvenim mrežama. Mnogi su zvezdu Moderne porodice kritikovali zbog toga, a među onima koji su je javno prozvali, našla i njena majka, Chrystal Workman.

Kao što je ranije poznato, Ariel je u maju 2015. godine zvanično prekinula svaki kontakt sa majkom, koju je optužila za psihičko i fizičko zlostavljanje. Međutim, Workmanova je imala šta da kaže o ponašanju 19-godišnje ćerke na društvenim mrežama. “Ona mora da odraste. Poručila bih joj da počne prikladno da se oblači, i bude prelepa osoba kakva jeste. Rastužuje me to što oseća potrebu da mora da se razgoliti, a to zaista nije potrebno. Ariel je pametna, lepa i talentovana. Ona je prava glumica. Ne mora da radi ovo. Ona je prelepa i obučena”, poručila je Chrystal u intervjuu za In Touch.

Ariel odgovrila 'toksičnoj' majci (foto: Instagram.com/arielwinter)

Ariel odgovrila ‘toksičnoj’ majci (foto: Instagram.com/arielwinter)

Neželjeni savet otuđene majke glumicu je prilično iznervirao te je na Twitteru oštro odgovorila rečima: “Tužno je to što konstantno lažeš. Takođe, kako to da biraš da sa mnom razgovaraš samo preko medija? Sasvim sam ok. Toksično”, napisala je Ariel.

Izjava Workmanove o ćerkinoj golotinji mnoge je iznenadila jer je Ariel ranije navela da je majka tokom karijere pokušala da je ‘seksualizuje’.

Čine se da se njih dve neće pomiri u skorije vreme.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top