Prati nas

Majka Tanje Savić: Ćero, odustani od razvoda!

Extra

Majka Tanje Savić: Ćero, odustani od razvoda!

Pevačicin brak se već duže vreme nalazi na "staklenim nogama" (foto: beogradnocu)

Pevačicin brak se već duže vreme nalazi na “staklenim nogama” (foto: beogradnocu)

Brak folk pevačice i učesnice nove sezone showa Tvoje lice zvuči poznatoTanje Savić, i njenog surpuga Dušana Jovančevića, već duže vreme se nalazi na “staklenim nogama”, ali Tanjina porodica se trudi da spasi njihov brak.

Naime, pevačicina majka, Živana, tvrdi da Tanja mora da odustane od razvoda, pre svega zbog njihovo dvoje dece o kojima oboje moraju da brinu, a da će se svi problemi nekako rešiti, javlja Kurir.

“Prošlo je vreme kada je Tanja mogla da misli samo na sebe. Pa, slušajte, ni u jednom braku nije idelano. Uvek ima nekih problema, trzavica, nekad svađe budu, ali to je normalno. Pa, zamislite da se svi parovi razvode čim se prvi put posvađaju. Tanja se neće razvesti od Dušana. Ipak, sad oni nisu sami, imaju Maksima i Đorđa, kojima treba da budu primer i da ih izvedu na pravi put, a ne da deca da rastu bez jednog roditelja. To nikome nije donelo dobro. Naša Tanja mora o svemu da razmisli dobro, a ne tako da srlja i kad ima problem odmah da se razvodi. Možda se šalila kada je pričala na tu temu ili je u tom trenutku bila ljuta, pa je nekome rekla da hoće da se razvede. Kakav crni razvod”, izjavila je Živana.

Tanjina majka tvrdi da joj ćerka nije spominjala bračne probleme kada su se čule poslednji put,“Pa, ne znam da li mi nije rekla da me ne bi sekirala ili šta je u pitanju. Novine znaju da preteruju kad pišu o tim stvarima. Ja sam svakako uvek uz svoju ćerku i podržavam je šta god da je u pitanju, ipak sam joj ja majka, ali o razvodu nema ni govora. Sve se može rešti na miran način uz priču“.

Inače, otkako je objavljeno da se Tanja Savić razvodi, društvene mreže i sajtove su preplavili komentari da je ovo u stvari pevačicin marketinški trik kako bi skrenula pažnju na sebe.


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top