Prati nas

Maju Marijanu muž i dalje zlostavlja: pretukao njenog druga!

Šokantno

Maju Marijanu muž i dalje zlostavlja: pretukao njenog druga!

maja-marijana-mladen-smakic

Jednom nasilnik – uvek nasilnik.

Muž pevačice Maje Marijane, Mladen Šmakić, ne prestaje da je zlostavlja. Iako su mediji već izveštavali o tome da ju je on krvnički tukao, o čemu je Maja govorila u javnosti, nakon nekom vremena bura se stišala i ona se njemu vratila.

Ipak, Šmakić je nastavio sa maltretiranjem pevačice, a poslednji napad se desio kada je Maja sa drugaricama i drugom otišla na izložbu slika koju je organizovala Likovna akademija. Kada je Mladen saznao da Maja nije kod kuće došao je na lice mesta, te je sa svojim sinom iz prvog braka sačekao pevačicu kod automobila i počeo da preti i psuje.

Kada je primetio da je sa pevačicom i njen drug, slikar Miloš Ostojić, Mladen mu je prišao uz psovke i šutnuo ga je, a veću tuču je sprečila Maja koja se umešala i sprečila ga da udara nedužnog momka, koji je zatim pobegao.
Marijana je o svemu obavestila policiju, koja je došla na lice mesta, ali tada su Šmakići već pobegli.

“Na žalost, tačno je da se sve ovo dogodilo. U velikom sam šoku i poznavajući Mladena, plašim se za svoju bezbednost. Sa detetom sam napustila stan. Na zajednički život sa Mladenom Šmakićem sam definitivno stavila tačku. Kao javna ličnost, dugujem medijima i publici objašnjenje, zato ću uskoro sazvati konferenciju za štampu na kojoj ću vam više reći. Molim vas za razumevanje,” rekla je Maja.

Redakcija Tracara.com
Foto: Svet2 komentara

2 Comments

 1. Britni

  23/06/2014 at 3:48 pm

  Ma brate ne mogu da razumijem ove zene, imaju li one nesto u glavi? Strasno. Moja sestra je ista ovakva. Pa ja ga ne bih trpjela, ne bih trpjela te batine da imam 10oro djece.
  Ostavi ga jbt, dijete se svako odhrani, sta je sa ovim zenama? :(

 2. mila

  23/06/2014 at 4:12 pm

  E vala mi je muka i od ove Maje. Prvo je tukao, pa je nije tukao, lagali.. Pa je ipak jeste tukao, Idi ženo pevaj bar pod neku šatru, ne blamiraj se i ne traži sebi prostor na ovakav način. Mislim, glupo je više

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top