Prati nas

‘Malcom u sredini’ zbog bolesti ne seća se snimanja serije

Život

‘Malcom u sredini’ zbog bolesti ne seća se snimanja serije

Notey

Ako ste devedesetih gledali seriju Malcom u sredini, sigurno ste upamtili zvezdu serije, glumca Frankie Muniza. Na žalost, on se uopšte ne seća da je glumio u seriji.

U intervjuu za magazin People, otkrio je da ima problema sa dugoročnim pamćenjem otkako je 2009. godine imao saobraćajnu nesreću. Frankie se, naime, takmilio kao profesionalni reli vozač, nakon čega je doživeo nekoliko potresa mozga. Kaže da nije sasvim siguran kako je počeo gubiti pamćenje.

“Nisam o tome nikad voleo da pričam. No, kad već pominjemo seriju, moram da kažem da se uopšte ne sećam da sam glumio u seriji”, objasnio je Muniz dodajući da se snimanja priseća tek nakon što pogleda neku epizodu.

“Imao sam devet potresa mozga i nekoliko mini moždanih udara. Ali nisam siguran da je to povezano s time što mi pamćenje nije dobro”, dodaje glumac. Medicinski termin za njegovo stanje je tranzitorni ishemijski atak tokom koga mozak prima nedovoljnu količinu kiseonika  zbog ometanja protoka krvi u venama.

Prvi ‘mini moždani udar’ imao je 2012. Za razliku od pravog moždanog udara, u ovom slučaju nema trajnih posledica. Muniz procijenjuje da je od tada imao 15 mini udara.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Život

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top