Prati nas

Manekenka umalo postala žrtva silovatelja!

Šokantno

Manekenka umalo postala žrtva silovatelja!

Otvoreno o svemu... (foto: PR)

Otvoreno o svemu… (foto: PR)

Nakon mesec dana od umalo fatalnog incidenta, severnoafrička manekenka i TV zvezda, Shashi Naidoo odlučila je da otvoreno progovori o pokušaju silovanja koji je doživela pre skoro mesec dana. Njen cilj je da podigne svest ljudi o merama predostrožnosti kako bi broj ovakvih slučajeva ( koji je u porastu ) bio smanjen.

Iako živi sa ocem, on te septembarske večeri nije bio kod kuće, kao ni prijatelj koji je kod nje ostao na nekoliko dana. Zbog vrućine su balkonska vrata njene spavaće sobe ostala otvorena.

„To je bilo potpuno neoprezno sa moje strane. Nešto nakon ponoći me je probudio nepoznati mladić koji mi je stavio ruku na usta i pokušao da me svuče. Borila sam se sa njim iako je bio jači od mene i tada sam shvatila da sam, zaista, borac, iako sam sumnjala u to kada bi mi drugi govorili da sam jaka. Kada nije uspeo da me siluje ukrao je nekoliko telefona i drugih uređaja iz kuće i pobegao. Na sreću, nije bio naoružan, inače ne smem ni da pomislim kakav bi ishod bio“, prenela je detalje ove stravične večeri mlada zvezda.

Na kraju intervjua je dodala da su rane na njenom telu zarasle brzo, ali one na njenoj duši će još dugo biti prisutne.

Odluka da svoju priču podeli sa javnošću je najbolje rešenje da na neki način svoje iskustvo pretvori u nešto pozitivno tako što će navesti ljude da porade na merama opreza jer niko nije siguran.

N.M./Tračara


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top