Connect with us

Maraqya na predotvaranju zimskog BitefArtaCafea
Vesti

Maraqya na predotvaranju zimskog BitefArtaCafea

Bend MaraQya nastao je 2008. godine u Beogradu. “Crni zvuk” koji karakteriše stvaralaštvo ovog sastava u osnovi se može nazvati modernom soul muzikom, sa savremenim temama i senzibilitetom.

Na početku sedmorku a sada već desetorku koja je odrasla uz jazz, soul, blues i hip-hop muziku spojilo je zajedničko interesovanje i ljubav prema tim pravcima. Taj spoj se manifestuje u vidu vedre i energične muzike sa emocijom koja pleni, što se podjednako oseća i kroz njihove autorske pesme i tokom nastupa uživo.

Sve je počelo sa pesmom Kada te vidim, nakon čega je usledila bujica inspiracije, a nove pesme su nastajale sa lakoćom, jedna za drugom.

Od tada bend intenzivno radi na svom prvom albumu pod nazivom Savršen dan, koji je izašao 1. aprila 2011. god.

Pored autorske muzike na sceni BitefArtCafe-a će svirati najlepše i omiljene kompozicije soul, neosoul, hip-hop i r’n’b muzike. Muziku od izvođača kao što su John Legend, D’angelo, Erykha Badu, Stevie Wonder, 2Pac, Snoop Dogg i puno više.

Bend nastupa u četvrtak 4. oktobra od 21 i 30 u zimskom BitefArtCafeu, cena karte je 200rsd, i kupuju se na ulazu u klub na samo veče koncerta. Mi vam danas poklanjamo 2×2 karte za ovaj događaj. Dovoljno je da nam pošaljete mejl sa osnovnim podacima na mail@tracara.com.

Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top