Prati nas

Mari Mari: novogodišnji koncert za najmlađe

Vesti

Mari Mari: novogodišnji koncert za najmlađe

U saradnji sa Skupštinom grada i Sekretarijatom za dečju zaštitu, pevačica Mari Mari i njena Muzička radionica, 22. decembra, organizovaće naveći novogodišnji koncert za decu Beograda. Koncert je besplatan i sva deca su pozvana.

Mari Mari je za ovu priliku sa decom koja pohađaju časove u muzičkoj radionici, stvorila novogodišnju numeru koja će tokom praznika ujedno biti i himna grada Beograda i za koju ce tokom vikenda biti snimljen TV spot. Mari Mari će ovu, ali i druge dečje numere, izvesti na koncertu koji će se održati 22. decembra u 14h na Trgu Nikole Pašića u Beogradu.

Gosti Mari Mari na koncertu će biti i njene kolege i prijatelji, domaći izvođači Jelena Tomašević, Goca Tržan, Saša Kovačević, grupa Neverne bebe i Aleksandra Perović.

“Veliko mi je zadovoljstvo i čast da svim mališanima Beograda priredim pravi muzički spektakl koji je potpuno besplatan. Verujem da će se svoj deci dopasti Novogodišnja pesma koja je poklon Muzičke radionice našem gradu. Drago mi je i da će ovaj koncert svojim prisustvom uveličati veliki broj mojih kolega, prijatelja muzičara, i da ćemo se svi sjajno zabaviti” – rekla je Mari Mari za naš sajt sa velikim uzbuđenjem.3 komentara

3 Comments

 1. Alejandro Fernando Roberto

  17/12/2010 at 1:49 pm

  diwan gest,najbolja pewachica…

 2. makovu

  17/12/2010 at 2:45 pm

  mora ovo da radi, jer je neostvarena kao pevacica, niko ne zna sta ta zena uopste peva

 3. mala naff

  18/12/2010 at 4:56 pm

  ko je ova?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top