Prati nas

Mari Mari pokreće muzičku radionicu za najmlađe

Vesti

Mari Mari pokreće muzičku radionicu za najmlađe

Pop pevačica Mari Mari, otvara muzičku radionicu za najmlađe. Prvi put, na našim prostorima, mališani od četvrte godine pa naviše, imaće mogućnost da grade svoju ličnost kroz muzičke igre uz koje će se pratiti njihov muzički, sociološki i duševni razvoj.

Mari Mari, diplomirani muzički pedagog je profesor sa iskustvom u radu sa decom. Pomoću muzičkih igara razvijaće se motorika, dikcija, glasovni aparat i sluh. U muzičkoj radionici deca će se upoznati sa svim vrstama muzičkih instrumenata, oznaka i kompletnim procesom stvaranja muzičkog albuma.

Najtalentovaniji polaznici muzičke radionice Mari Mari će imati priliku da izvode autorske kompozicije na javnim nastupima, tv emisijama, dečijim muzičkim projektima, festivalima kao i priliku da pevaju i učestvuju na snimanju dečijih pesama u profesionalnom muzičkom studiju.

„Samom odlukom o pokretanju ovakve muzičke radionice kao profesor i roditelj dajem svoj doprinos pravilnom dečijem odrastanju, postavljanju sistema vrednosti i muzičkom razvoju. Nadam se da će uz moju ljubav prema muzici i deci, svi mališani biti ispunjeniji, srećniji i bogatiji za saznanja koja ću im punog srca pružiti“ – izjavila je Mari Mari i dodala da se svi zainteresovani mogu prijaviti putem sajta www.muzickaradionicamarimari.com ili se detaljnije informisati preko Facebook-a.4 komentara

4 Comments

 1. Carolija

  01/10/2010 at 11:09 am

  Bravo!!!

 2. Nikola_88

  01/10/2010 at 2:50 pm

  Da,da sve je to lepo..uz to zaradi i koji dinar….

 3. Sam realna MiLY

  01/10/2010 at 4:00 pm

  Boze kako neki ljudi u svemu moraju da nadju nesto lose-Nikola88 naravno da je lepo sta fali?A i da zaradi neki dinar pa mora i ona da placa zo to sto drzi!Mari MARI SVAKA CAST

 4. Dragica Kopitovic

  14/10/2010 at 12:10 pm

  Lepo, ali nije ni prvo ni jedino.Na Novom Beogradu Muzicka kucica cvrcak
  isto radi.Nema takvu reklamu.
  Vidi sait

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top