Prati nas

Ona je na ivici nervnog sloma zbog razvoda!

Šokantno

Ona je na ivici nervnog sloma zbog razvoda!

Iz doba ljubavi... (foto: Splash)

Iz doba ljubavi… (foto: Splash)

Nick Cannon uklonio je ove nedelje tetovažu posvećenu (uskoro bivšoj) supruzi Mariah Carey, a izvor blizak paru iznosi još prljavog veša na račun ove pevačice koja se navodno nalazi na ivici nervnog sloma.

„Mariah je u potpunosti slomljena i oseća se kao gubitnica. Nick je veoma zabrinut zbog njene zavisnosti o antidepresivima i šampanjcu koja sve više uzima maha.“

Glumac smatra da je njegovoj ženi neophodna rehabilitacija jer više nije u stanju da brine o njihovim trogodišnjim blizancima, Moroccanu i Monroe.

„Na društvenim mrežama stalno deli slike sa decom i izigrava brižnu majku, ali stvarnost je drugačija. Čak se i vozi u odvojenim kolima od njih i jedva se pozdravlja sa njima na rastanku“, dodao je ovaj izvor.

N.M./Tračara


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Troll - bič Božiji

  06. 10. 2014. at 20:13

  Ne znam da li postoji uspesnija, a labilnija poznata licnost od ova Maraje. Ali, ipak joj zelim da sve to prebrodi : )

 2. Mag

  06. 10. 2014. at 20:22

  Moguce da je malo naduvana prica. Ali da joj je tesko, to itekako razumem. I obican raskid je tezak, kamo li razvod braka koji prate novinari i javnost, i svi hoce prljav ves.

 3. aaa

  06. 10. 2014. at 20:48

  Šta je ona uradila sa sebe i svoje karijere, imala je tako jak i nevjerovatan glas, a sada pjeva na playback i užasno zvuči uživo.. a u pogledu braka, Nick Cannon mi je baš jak lik, onako gotivan,

 4. Maja

  06. 10. 2014. at 22:17

  Jao, zao mi je sto nisu opstali.. i nadam se da nece biti jedan od onih parova koji se prepucavaju preko novina , i iznose prljav ves. I oko starateljstva, nadam se da ce se dogovoriti.

  Mariah je divna umetnica. Sa njenim talentom i osecajnoscu i ide malo labilnosti. Lose peva, jer se lose i oseca trenutno. Nadam se da ce uskoro opet pronaci svoju licnu srecu itd. Mariah, I <3 youuu ! :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top