Prati nas

Marija Karan: Novinari znaju sve!

Vesti

Marija Karan: Novinari znaju sve!

Glumica Marija Karan je u kratkom intervjuu za portal Mondo demantovala tračeve da je u vezi sa Petrom Kapisodom, ali je i govorila o svojim iskustvima u Holivudu.

“Svaki trač je bajat za dva sata, ali je svaki, na neki način i dobra reklama. Da ne kupim novine, ne bih znala šta mi se dešava u životu. Verujem da ljudi na mene gledaju kroz moje filmove i da na osnovu toga formiraju mišljenje o meni.” rekla je Marija i tako prozvala novinare. 

Što se tiče snimanja u Holivudu, Marija kaže da je uživala u svakom trenutku: “Sve je bilo uzbudljivo. Nijedan momenat mi nije prošao da nisam bila svesna i sebi rekla – ‘vidi što ti je lepo’. Američki setovi daju utisak opšteg zadovoljstva i nekog mira, niko nije namršten ili zabrinut, tako da je opušteno”.

Ipak, san joj je da zaigra u filmu sa Javierom Bardemom (Havijerom Bardemom) ali je do tada gledamo u ulozi Slavke u seriji Nepobedivo srce. “Lik Slavke je presladak zbog njene strogoće i želje da sve bude pod kontrolom i po nekom pravilu. Naučena je u životu da razmišlja i da je vodi racio, ali misao o ljubavi je uvek iznova zbuni.”2 komentara

2 Comments

  1. NInaaa

    31/10/2011 at 10:24 am

    lepa Marija :D

  2. Lana R.

    01/11/2011 at 8:10 pm

    Ona mi je predivna, gledala sam prije neki dan njen film sa Zan Klon Van Dam odlicno je odglumila !!!Pisite malo o tome ,jer nije mala stvar glumiti pored takvog glumca !!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top