Connect with us

Marija Kilibarda i Ivan Ivanović u Lisabonu!
Vesti

Marija Kilibarda i Ivan Ivanović u Lisabonu!

1

Ivan i Marija

Tokom njihovog sjajnog slaloma do finala u uličnom fudbalu u okviru projekta Fudbal za prijateljstvo, omladince FK Crvena zvezda zdušno je bodrio TV voditelj i zvanični ambasador projekta za Srbiju – Ivan Ivanović! Glasna podrška sa tribina stizala je i od njegove, uvek dobro raspoložene koleginice, Marije Kilibarde, iako je ona vatreni navijač Partizana.

 

Posle učešća na forumu koji je pod pokroviteljstvom kompanije Gazprom i čuvenog Franca Bekenbauera, deca su zajedno sa Ivanom i Marijom uživali u finalnoj utakmici Lige šampiona.

“Oduševljen sam svime što su predstavnici Srbije, mladi fudbaleri Crvene zvezde i deca Evrope imali priliku da dožive na Forumu ove izuzetne akcije. Drugo mesto u uličnom fudbalu je veliki uspeh. Poneti toliko sjajnih iskustava iz Lisabona, upoznati nove prijatelje, Franca Bekenbauera, pratiti impozantno finale Lige šampiona na Stadionu Benfike – ostvarenje je sna ne samo deci koja su glavna inspiracija i nosilac Fudbala za prijateljstvo nego i svima nama, koji smo ih pratili tokom ovog magičnog vikenda u Lisabonu!” naglasio je Ivan Ivanović.

Loading...
2 Comments

2 komentara

  1. xy

    27/05/2014 at 11:38 am

    Na poslednjoj slici ili je mali gnom na stepeniku ili su ga fotošipirali da bude malo niži u odnosu na Mariju.

  2. AleK

    27/05/2014 at 6:23 pm

    Uzasno mu stoji ova frizura! Bljak :S

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top