Prati nas

Marija Mihajlović: Pobednička pesma je krš, Aleksina je plagijat

Extra

Marija Mihajlović: Pobednička pesma je krš, Aleksina je plagijat

Lete optužbe (foto: RTS)

Lete optužbe (foto: RTS)

Kad nema Maje Nikolić da optužuje za krađu, tu je Marija Mihajlović da optužuje za plagijat!

Nekadašnja članica žirija emisije Tvoje lice zvuči poznato osudila je pobedničku numeru Bojane Stamenov.

“Bravo Boko! Šteta što je pesma krš totalni. Kao što sam i očekivala. Staromodna sa scenskim nastupom koji je već viđen. Ako se misli da se nešto uradi sa ovom pesmom to sve mora drugačije.” napisala je ona, a preneo PulsOnline.

U toku dana, Mihajlovićeva se opet dotakla takmičenja za našeg predstavnika, citirajući komentar sa jednog portala u kome se navodi da je Aleksina pesma plagijat.

“Ups!… jedan od komentara na b92 portalu. “Pevači korektni, pesme užas! Najviše bode oči što je Aleksa otpevao Grajićevu pesmu, koju je prvi snimio Đorđe-Đole Gogov iz Operacije trijumf 2008.god. Postojao je snimak na YT, ali je sada nestao. Pesma je emotovana na tv-u u toku novogodišnje noći, doček 2009 na b92. Mislim da su minimalno korigovali tekst, ali melodija je identična. Ne znam kako ide po prvilima, ali Aleksina pesma je bajata. Aleksa ju je otpevao korektno, ali…” citirala je ona komentar.


Loading...
7 komentara

7 Comments

 1. Samo kazem...

  16. 02. 2015. at 20:20

  Ova žena pomalo počinje da smara. Beovizija je tradicionalno dno dna, nikakve pesme (za koje je verovatno neko uzeo dobre državne pare), nebitni izvođači, izbor žirija tragikomičan, sveukupno tugica.

 2. borg

  16. 02. 2015. at 20:31

  eto, nek´nam j e rekla i ona, onako, kada je niko nista ne pita!

 3. Katarina

  16. 02. 2015. at 21:07

  Ne znam da li je iko znao za ovu zenu pre tlzpa,nzm sta se uzdigla..

 4. lena

  16. 02. 2015. at 22:23

  @Katarina
  Ako si slusala muziku 90ih, slusala si Marijin glas u 90 posto popularnih pesama. Ljudi u muzici VRLO dobro znaju ko je ona. Kao i za Bojanu.

 5. aaa

  16. 02. 2015. at 23:23

  Bojana ima nevjerovatan glas ali nije to za ESC, nažalost i ove godine ništa od ovih ex-yu zemalja… btw zašto Kajmakoski ne otpjeva svoju pjesmu i na srpskom ?

 6. Naninanaj

  17. 02. 2015. at 02:34

  za nasu evrovizijsku pesmu je u pravu, goru pesmu cula nisam, krs, haos…veoma smo muzikalan narod, treba da se brukamo pred Evropom imitacijama dosadasnjih smaranja….bolje I ne ici, nego ici bilo kako I bilo s cim…

 7. Katarina

  17. 02. 2015. at 20:15

  @lena
  ona je bila prateci vokal,ne znam da li ima ijednu svoju poznatu pesmu,o tome pricam mozda ona peva bolje od Bijonse ili bilo koga ali ona kao licnost meni vrlo iritantna..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top