Connect with us

Marija Petronijević u italijanskoj seriji!
Televizija

Marija Petronijević u italijanskoj seriji!

Marija će glumiti u italijanskoj seriji

 

Glumicu Mariju Petronijević televizijski gledaoci u Srbiji gledaju u šou-programu Prvi kuvar Srbije, dok će je Italijani gledati u seriji koja će se emitovati na televiziji Rai uno!

“Uloga je mala, ali zapažena, jer čitava priča počinje iz radnje u kojoj radim kao prodavačica. Tada ću kupcu prodati bombu koja će kasnije eksplodirati na centralnom italijanskom trgu. Ulogu sam dobila na kastingu i mislim da mi je ovo dobra šansa da me zapaze neki bitni ljudi iz sveta glume i eventualno angažuju na nekim drugim projektima. Trenutno učim italijanski i jedva čekam snimanje prvih scena serije, koja još nema naziv”, kaže Marija, za koju se šuška da je u vezi sa rukometašem Vladimirom Mandićem.

Lepa glumica karijeru je započela ulogom u filmu Zavet Emira Kusturice, a kasnije je imala i zapaženu ulogu u seriji Selo gori, a baba se češlja Radoša Bajića.

“Najveću zahvalnost ipak dugujem Emiru, jer je on došao u moju srednju školu u Požegi i odatle me povukao u svet glume. Tako je počela moja karijera, koja se nastavila saradnjom sa Radošem. Prvobitni plan bio je da se pojavim u pet epizoda serije, nakon čega je Ivana nestala. Posle godinu dana usledio je poziv da nastavim snimanja i tada sam shvatila da je moj prethodni angažman bio dobar.”

Izvor: Pressonline.rs

Loading...
4 Comments

4 komentara

 1. tresnjica

  27/09/2012 at 10:13 am

  Uf! Strasna glumica! Nema veze sa glumom!

 2. Rania

  27/09/2012 at 10:14 am

  Ne znam jel strasna ali najlepsa nasa glumica sigurno da jeste!

 3. Coffee_fan

  27/09/2012 at 11:16 am

  Lepa je i lici na italijanku.

 4. Prince Anonymous

  27/09/2012 at 12:25 pm

  ahaha jako bitna vest :D nikad cuo za ovu …

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top