Prati nas

Marija Šerifović dužna novac piscu njene knjige?

Šokantno

Marija Šerifović dužna novac piscu njene knjige?

Ostala dužna?

Ostala dužna?

Marija Šerifović ove nedelje promovisaće svoju knjigu Ispovest, a prema pisanju štampe ostala je dužna 2500 evra novinaru Stanku Stamenkoviću, kog je angažovala da knjigu napiše umesto nje.

“Kada je odlučila da objavi autobiografiju „Ispovest“, u kojoj ima više detalja nego u istoimenom filmu, Marija je pozvala dugogodišnjeg novinara Stanka Stamenkovića da njene priču pretoči u reči na papiru. Sastajali su se nekoliko puta, a ona mu je pričala o svom životu i odgovarala na pitanja, što je on uobličio u knjigu, koja se njoj, već na prvo čitanje dopalo”, kaže dobro obavešten izvor.

“Problem je nastao kada je trebalo da mu plati ugovoreni honorar, a mislim da je reč o 2.500 evra. Više se nije javljala na njegove pozive niti odgovarala na imejlove, a on joj je verovao na reč, pa nisu potpisali ugovor pre početka saradnje. Kada mu se napokon javila, jasno mu je stavila do znanja da mu neće platiti, jer je delo navodno moralo da se prepravlja. Rekla mu je da su joj urednici izdavačke kuće rekli da knjiga nije dobro napisana i da će oni morati da je dorađuju i uz psovke mu spustila slušalicu”, tvrdi izvor koji je prisustvovao jednom od razgovora pevačice i autora njene knjige.

Inače, i novinar ali i pevačica nisu želeli da komentarišu ove navode.

Redakcija Tracara.com


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Jovan

    26. 02. 2014. at 12:53

    Sramota! Ako je istina.. :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top