Prati nas

Marija Šerifović: Koncert u Madlenijanumu

Muzika

Marija Šerifović: Koncert u Madlenijanumu

Pop pevačica koja nas je poslednjih dana obradovala obradama inostranih hitova u svom maniru, Marija Šerifović najavljuje koncert za 16. decembar u Madlenijanumu, pod nazivom Show must go on.

Imajuci u vidu želje fanova, doba godine i specifičnosti prostora zemunske opere, repertoar koji će Marija izvoditi uz pratnju vrsnih muzičara ce biti više fokusiran na pesme koje su defnicija pop muzike poslednjih 30 godina, kako domaće tako i inostrane. Naravno, poštovaoci Marijinog lika i dela neće biti uskraćeni za njene najveće hitove, otkrivaju nam iz Marijinog tima.

Karte su u prodaji na biletarnicama Madleniamum-a u Glavnoj 32, u Zemunu i u Knez Mihajlovoj 42. Zbog velikog interesovanja i limitiranog broja mesta, preporučeno je da se karte rezervišu što pre. Specijalni poklon koju je Marija spremila posetiocima koji se odluče za neko od mesta u VIP loži je flaša šampanjca, za opušteniju atmosferu i da ovo nezaboravno veče ućini još posebnijim.2 komentara

2 Comments

  1. :*

    01/12/2012 at 11:53 pm

    Svaka cast,ima glasa devojka da prepeva velike pop svetske hitove,i lep glas za uzivanje,svakako za posecivanje ovog meseca,napred!Svetska a nasa :)

  2. BS07

    19/02/2013 at 5:52 pm

    baravo marija samo tako anstavi;ja cekam koncert u bosni i hercegovini.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top