Prati nas

Marija Šerifović kupila stan u Los Anđelesu

Vesti

Marija Šerifović kupila stan u Los Anđelesu

Novi život u LA-u (foto: Instagram)

Novi život u LA-u (foto: Instagram)

Marija Šerifović praznike je provela u Srbiji, ali njen novi dom je Los Anđeles, gde pevačica ima stan vredan 200.000 dolara! Pobednica Evrovizije je, pored stana od 120 kvadrata, pazarila i automobil i time pokazala da ne želi da se vraća u Srbiju.

“Prethodnim vlasnicima se žurilo da ga prodaju jer im je novac bio hitno potreban, pa su joj dodatno spustili cenu. Treba nešto malo da se renovira u njenom životnom prostoru, što je ona prepustila majstorima, da jedan deo stana srede po njenoj zamisli, i to bi trebalo da se privede kraju možda čak i pre nego što se vrati iz Srbije. Pošto joj je sve krenulo kako treba, kupila je i automobil, a tako će i još bolje da upozna i privikne se na novo mesto prebivališta.” kaže izvor dnevnog lista Alo.

Šerifovićeva je u emisiji Premijera demantovala da pokušava da napravi karijeru u Americi.

“Pronašla sam državu i grad u kojem ću i da osedim. Razne stvari su pisane o tome zašto sam zapravo otišla u Ameriku, a pravi razlog je to što imam mogućnosti da uživam u Gradu anđela, u dobroj klimi, na okeanu, u svojoj novoj nekretnini i novom automobilu. Niti sam u Americi započinjala karijeru, niti sad planiram. Ja sam Gospodu zahvalna što mi je to omogućio.U Los Anđelesu živim da bih uživala.” rekla je Marija.


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. Nata

  14. 01. 2015. at 18:11

  Iskreno je rekla i ja je podrzavam.I treba da radi ono sto joj godi ako moze.

 2. Flekica

  14. 01. 2015. at 18:13

  A odakle joj pare?

 3. mary

  14. 01. 2015. at 19:01

  Odakle joj pare?Pa devojka posteno zaradila.A kad moze Djelic da kupi stan podno Ajfelove kule i da ga plati 2miliona evra,za koga se ja pitam odakle mu pare(mada znam),sto nebi i marija mogla da kupi stan koji je bagatela(po ceni) u poredjenju sa Djelicevim stanom.Zelim Mariji svu srecu u zivotu i karijeri.

 4. Wolf

  14. 01. 2015. at 21:36

  Marija razumem te kad si drugaciji u ovoj drzavi ljudi te gledaju kao retarda a kad si isti gledaju te kao budalu jos te ponizavaju tako da lepo gde god bolje je nego ovde.Zelim ti puno srece i naravno da gradis karijeru da te svet bolje upozna.

 5. Sofija

  15. 01. 2015. at 02:09

  Stan € 200.000 u LA??? Pa to je dzabe.. :/ Mislim da je ona u LA kao sto je Krnjaca BG.. Ali drago mi je sto se pronasla. Bice od nje nesto :)

 6. Bokica

  15. 01. 2015. at 15:19

  Slazem se da Je $200 hiljadau USA dzabaleska. Nemam nista protiv Marine, Ali ne bi trebalo da se pisi ovakvi tekstovi. Ovakav Stan u LA-ju Je sigurno na nemoj periferiji I ne tako bezbednom naselju. Verovatno Je jednosoban I usputno receno, Niko ne kupuje stanove za kes vec na kredit koji se otplacuje 30 godina. Tako da nNiko ne treba da bude zavidan. Zivece Marija dobro Ali skromno.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top