Prati nas

Marija Šerifović priča sama sa sobom!

Film

Marija Šerifović priča sama sa sobom!

Marija u dokumentarnom filmu prenosi čak i razgovore koje vodi sama sa sobom

 

Jedina srpska pobednica na Evrosongu, Marija Šerifović, rešila je da stavi tačku na sve priče koje kruže o njoj! U svojoj Ispovesti daće odgovore na sva pitanja koja su joj direktno ili indirektno postavljena, a tiču se najviše njenog privatnog života i njene seksualnosti. Šuška se da će se nakon premijere filma pevačica definitivno preseliti iz Srbije u Austriju.

“Ti si takva budaletina”, jedna je od rečenica koja Marija Šerifović upućuje odrazu u ogledalu u najnovijem video klipu koji najavljuje njen film.

“Koliko ste puta pričali sami sa sobom kako biste rešili neke životne dileme? To se obično radi kada nas niko ne gleda… Ali, Marija je odlučila da 27.11.2013 u Sava centru podeli sa nama kako to izgleda kada ona zapadne u tu fazu. Marija Šerifović VS. Ćivofireš Ajiram u… ogledalu!”, piše ispod kratkog isečka, objavljenog na video servisu YouTube.

Redakcija Tracara.com7 komentara

7 Comments

 1. boba

  18/11/2013 at 10:04 am

  Sve za popularnost !

 2. Coffee_fan

  18/11/2013 at 11:00 am

  Koga zanimaju njene privatne stvari?Jesi pevacica?Pevaj onda,zeno!Uradi neki hit!To sa kim spavas,zadrzi za sebe……..

 3. lbtfe

  18/11/2013 at 11:01 am

  Ne znam zasto imam taj osjecaj da Mariji ovaj film ne treba? Mozda ce iznoseci neke nepotrebne stvari iz svog privatnog zivota pokvariti sliku o sebi, pri to ne mislim samo na temu o njenoj seksualnosti, vec uopste o nekim stvarima kao da joj je otac pio i to. Predstavice sebe kao zrtvu, a ovako je svi gledaju kao jedinog muzicara koji je uspio dovesti eurosong u Srbiju i pravog umjetnika sa jednim od najboljih vokala na Balkanu. Ako je iko prihvacen zbog talenta, a ne izgleda to je ona i mislim da ne treba da se ikom pravda na ovaj nacin i odgovara na neka tako intimna pitanja zarad popularnosti.

 4. irena

  18/11/2013 at 11:06 am

  pretenciozno…

 5. I am... Sasha Fierce!

  18/11/2013 at 3:00 pm

  A gotivila sam je dok nisam ovo videla…

 6. Maja

  18/11/2013 at 4:30 pm

  Ovo joj baš ne treba. Šta će ispovešću dobiti ona,a šta njeni fanovi?! Pevaće bolje ili gore?! Da ima 70 godina, razumela bih je, ali ovako… Imam utsak da ništa novo nećemo saznati, a ne mogu da verujem da je njoj važno šta pišu tabloidi o njenom privatnom životu. Hoće li sponmenuti svoju privrženost radikalnoj stranci i objasniti šta jedna vrhunska pevačica traži u njihovoj predizbornoj kampanji, neposredno posle pobede na Evroviziji?! I zna li koliko je fanova tada bespotrebno izgubila?! To me jedino zanima porednjenog pevanja.

 7. ikaccc

  18/11/2013 at 5:14 pm

  pa dobro i bolje da uradi film da objasni ljudima jel od mnogih cujem da je ogovaraju kako ono kako ovo. zena je pokazala da zna da peva i to je najbitnije sada sto njih vise zanima privatan zivot evo im film pa neka im pojasni

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top