Connect with us

Marijana Mateus: Na zlurade komentare se ne obazirem!
Intervju

Marijana Mateus: Na zlurade komentare se ne obazirem!

U intervjuu za Tračaru jedna od najkontroverznijih ličnosti u Srbiji, Marijana Mateus, otvoreno govori o svom ljubavnom životu, porodici, svom novom parfemu Orijental, knjizi Amouage, ali i o tituli kraljice lapsusa.

Čime vas je to arapska kultura osvojila, pa ste inspiraciju za vaš prvi parfem Orijental pronašli upravo u njoj?

Maroko naprosto obožavam i uvek mu se rado vraćam! Energija i entuzijazam deo su Marakeša, što se apsolutno poklopilo sa mojim senzibilitetom. Osim toga, fascinirali su me bezbrižna lica ljudi, miris egzotičnog cveća i šarenolikost grada.

Kako je izgledao proces nastajanja vašeg parfema? Da li ste bili angažovani u svim fazama?

Rad na mom prvom parfemu trajao je nekoliko meseci i proces njegovog nastanka bio je izuzetno dug. Od mirisne note do grafičkog dizajna, sve je moja ideja. Trenutno sam u pregovorima sa distributerima, pa će se Orijental uskoro naći i u velikom sistemu domaćih parfimerija.

Knjiga koju ste objavili zove se Amouage, a na arapskom al-mauž znači talas. Da li je u vašem životu bilo više talaseva ili je more mahom bilo mirno?

Amouage je moja prva, ali ne i poslednja knjiga. Volim da pišem, ali to činim samo onda kada imam inspiraciju. I da, Amouage zaista znači talas…U životima svih nas postoje mirni periodi, ali nekada živimo veoma burno. Tako je i u mom slučaju.

“Izranjam iz tvog privatnog aviona osvežena, namirisana, voluminizirana” verovatno je najcitiranija rečenica iz vaše knjige. Objasnite nam, šta zapravo znači pridev voluminiziran?

Po ko zna koji put odgovaram na isto pitanje; termin “voluminizirana” se odnosio se na moju kosu, što je logično, jer kosa je ta koja ima volumen!

Kako postižete da se istovremeno bavite i modom i pisanjem i biznisom i decom?

Pročitajte još i:  Jovana Nikolić: Spoljašnji izgled nema nikakve veze sa srećom!

Dobrom organizacijom svog života i rada. Jakom voljom, ambicijama i svojom energijom, postižem sve što zacrtam.

Mediji su dosta pisali o vezi vaše ćerke Dajane i ukrajinskog milijardera Damira Ahmetova. Koliko je u svim tim pričama bilo istine?

O privatnom životu svoje dece ne želim da pričam. Oni su već odrasli i zreli ljudi, koji samostalno donose odluke. Ja sam, kao i svaka majka, uvek tu za njih, spremna da ih podržim i posavetujem.

Da li vam nedostaje “muškarac koji se zove muž”, kako ste svojevremeno izjavili? 

Kako kada…Nekada mi nedostaje, a nekada uživam u svojoj slobodi. Ipak je to bio moj izbor, da okončam oba svoja braka.

Kako zapravo izgleda idealan muškarac Marijane Mateus?

Idealan ne postoji, jer ni mi, žene, nismo idealne…

Da li vas povređuje to što vas neretko osporavaju?

Ja se na zlurade komentare ne obazirem, jer imam svoj kolosek, put i pravac. Vreme će pokazati da li i koliko ja vredim i koliko se uspešno bavim svojim poslom. A vreme, vreme je na mojoj strani.

Kako se nosite sa titulom kraljica lapsusa?

Kao što vidite, odlično! Mnoge poznate ličnosti su imale priliku da se okite tom titulom, a moj lapsus, da li je Paltrou ili Paltron, svakako je zasmejao ljude. Pa, kad već nema komičara koji zasmejavaju narod, nije mi žao što sam im ja izmamila osmehe:) Veoma sam temperamentna, često želim da što više stvari kažem u sekundi i naravno da će se desiti i neki lapsus. Nije bio ni prvi, a ni poslednji!

Mediji su prošle nedelje preneli vest da planirate da se bavite obrazovanjem. Možete li nam otkriti šta planirate: specijalizovane kurseve, večernju školu ili nešto treće?

Pročitajte još i:  Andrej Maričić: voditelj, zvezda američkog fudbala ili novi Vin Dizel?

Ne bih želela ništa da prejudiciram i zato vam sada ne mogu ništa otkriti. Ali, obećavam da će posetioci vašeg sajta među prvima čuti novosti na tu temu!

Poručite nešto čitaocima Tračara.com.

Uvek budite optimisti i ne zaboravite da je život suviše kratak i da nema reprizu! Sreća nije ni sat, ni minut, već samo jedan jedini sekund…

Foto: Miloš Nadaždin

Loading...
7 Comments

7 komentara

 1. enrique

  11/04/2012 at 1:05 pm

  pa sta?

 2. Trust me

  11/04/2012 at 1:16 pm

  “Po ko zna koji put odgovaram na isto pitanje; termin “voluminizirana” se odnosio se na moju kosu, što je logično, jer kosa je ta koja ima volumen!”
  LOGICNO! :D

 3. Sedef Avci

  11/04/2012 at 2:02 pm

  ODVRATNA VESTICA :/ MA SALIM SE LJUDI BRE

 4. b

  11/04/2012 at 2:25 pm

  Doticnu Personu i Leu Kis da mogu ,zive bih ih spalila.

 5. e i s

  11/04/2012 at 3:09 pm

  glupost..

 6. fiola

  12/04/2012 at 7:23 am

  Lepsa je kao plavusa.

 7. maja

  10/07/2012 at 1:04 pm

  mrzim je ,nervirame,odvratna je .ali parfem joj je extra

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top