Prati nas

Marijana Mateus predstavlja kolekciju u Londonu

Moda

Marijana Mateus predstavlja kolekciju u Londonu

Marijana Mateus koja je nedavno najavila da će svoju sledeću kolekciju predstaviti londoskoj modnoj sceni, zakazala je reviju pod nazivom Silk and cashmere za 4.jun u hotelu Westbury u Londonu.

Naime, Marijaninu kolekciju Silk and cashmere čine letnja, kao i deo nove kolekcije za sezonu jesen/zima 2013. godine. Modeli koji će biti prezentovani u prestižnom hotelu u Bond streetu, biće prikazani iz dva dela: najpre agentima i kupcima, a potom i privatnim klijentima i Marijaninim prijateljima iz Londona.

Letnji deo nove kolekcije predstavljaju haljine i tunike od svile, asimetričnog, neobičnog ali i klasičnog kroja, pretežno u beloj boji, kao i sa cvetnim printom, dok drugi deo kolekcije čine kašmirski kaputi na koje će kreatorka staviti poseban akcenat na. Kao i uvek, svi modeli namenjeni su savremenoj, poslovnoj, vanvremenskoj ženi koja se oseća i izgleda sjajno i ugodno u prirodnim materijalima.

Ono što je interesantno, Marijana je u Londonu otvorila svoju kompaniju pod nazivom Andaje (Andaž) koja će na londonskom modnom tržištu poslovati i prezentovati modne linije Marijane Mateus.

U nastavku pogledajte deo kolekcije!

foto: Dejan Milićević
Redakcija Tracara.com

 5 komentara

5 Comments

 1. Ikach

  03/06/2013 at 1:17 pm

  Moze da je pljujete kol’ko hocete,al’ zena je uspesna.

 2. Sandra

  03/06/2013 at 1:44 pm

  Nije lose, moze se obuci i na ulici…

 3. Sanja

  03/06/2013 at 1:46 pm

  Da, kako li je uspela…mukotrpan rad je tu ulozen, nema sta, napatila se, odricala, onako domacinski

 4. A

  03/06/2013 at 5:49 pm

  Možda je ona uspešna, što neko reče gore, ali ja još nikad nisam upoznala nekog ko je kupio nešto od te njene mode, a i radnja joj zvrji pusta kad god prođem Dečanskom. Može biti da je super star modne scene u Londonu i Milanu.

 5. vladan97

  03/06/2013 at 11:42 pm

  Ma opasna je macka !

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top