Connect with us

Voditeljku proganja manijak: Klepiće me štanglom u glavu
Šokantno

Voditeljku proganja manijak: Klepiće me štanglom u glavu

Strahuje za život (foto: arhiva)

Strahuje za život (foto: arhiva)

Popularna glumica i voditeljka Pinkovih zvezdica, Marijana Mićić, ovih dana proživljava pakao, jer je opet na meti manijaka, koji demoliraju njen automobil.

Naime, nepoznate osobe su pre par meseci prvo izgrebale celom dužinom automobil njenog dečka Miloša, ostavljajući uvredljive poruke, upućene njemu i mladoj glumici.

”U novembru sam imala jednu premijeru u UK „Vuk Karadžić“ i u toku premijere neko je na Miloševom autu napisao jednu pogrdnu reč i ceo auto mu izgrebao ukrug. Pre neki dan sam na istom mestu imala drugu premijeru i neko je identičnu reč, istim rukopisom i na istoj visini, napisao na mojim kolima, pa je onda i moj automobil izgrebao ukrug. Dakle, to je neko ko zna za premijere i da tada sigurno nećemo izaći iz pozorišta. Nije bitna materijalna šteta, stvari bih uvek menjala za još jedan aplauz na sceni, nego me brine da ta mržnja (a možda i ljubav) ne pređe u nešto ozbiljnije. Na primer, taj neko bi mogao da me klepi štanglom u glavu kad sledeći put krenem na probu“ oglasila se Marijana na svom Facebook profilu.

Da li je to samo iskazivanje mržnje, ili možda ljubavi, kao što kaže Marijana, uzavrelog fana, koji misli da će tako skrenuti njenu pažnju, ostaje na policiji da proceni, pošto je Marijana slučaj već prijavila i navela da sumnja na dve osobe, jednu ženskog i jednu muškog pola.

 

 

Loading...
Ostavite komentar

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top