Prati nas

Marijanu tuži muž, traži pola nagrade

Marijanu tuži muž, traži pola nagrade

Bivši muž joj traži polovinu nagrade koju je ona već potrošila

 

Iako je pretio tužbama, nakon pobede Marijane Kovačević u poslednjoj sezoni regionalnog Velikog brata, njen sada već bivši suprug Ivan Čvrljak to nije uradio. Bar ne do sada.

Naime, Ivan je sada pokrenuo sudski spor protiv svoje bivše žene, zatraživši polovinu od 104.000 evra, koliko je dobila kao pobednica Velikog brata. Iako je prvobitno govorio da to neće raditi ukoliko Marijana kupi stan ćerki i sebi, kako ona to nije uradila, odlučio je da je tuži.

Međutim, ovo nije jedini sudski spor bivših supružnika. Marijana je još ranije odlučila da tuži bivšeg muža, tražeći od njega automobil i polovinu stana u Šibeniku, gde su nekada zajedno živeli.

“Nažalost, još nije gotovo, ali njemu taj novac ne pripada. U to vreme ja sam tri i po meseca živela u VB kući s drugim muškarcem, a Ivan je izjavljivao da je naša zajednica prekinuta mojim odlaskom u rijaliti”, izjavila je Marijana za 24sata.hr, dodajući da je nagradu u celosti potrošila.

F.Y./Tracara.com

Loading...


5 komentara

5 Comments

 1. lallallalala

  19/10/2012 at 1:50 pm

  potrosila na izlaske i alkohol?Blago budali,a dijete ce zivjeti kod tvojih roditelja,mogla si bar toliko da uradis kad si vec dijete osramotila svojim odvratnim ponasanjem,mogla si joj bar stan kupiti da djetetu ostavis neku sigurnost kad naraste,ali ne ti ces to naravno prepustiti svom bivsem muzu,a tvoje je samo provod i zabava,ako te tuzi nadam se da ce presudu i dobiti jer nije vazno ko sta kaze,vazan je papir.A na papiru ti si bila u braku.

 2. Sara

  19/10/2012 at 1:58 pm

  Koja drolja, muka mi je kad je vidim, ne mogu da verujem da zivim u drzavi u kojoj se takva kravetina vuce po televiziji u pokusaju da izazove sazaljenje. Jadno to njeno dete kakvu majku ima..

 3. Iva

  19/10/2012 at 2:01 pm

  Njemu taj novac pripada. Imovina stecena u braku se deli na pola.

 4. blabla

  19/10/2012 at 2:30 pm

  Marijana je kraljica! Ne znam sto picate da je ku*va i ta sr*nja moglo se i vama desiti da se iz*bete u velikom bratu!

 5. Milica

  19/10/2012 at 3:51 pm

  *blablabla možda tebi!
  Ni da sam slobodna ne bih se onako javno ponižavala, a kamoli da sam nečija SUPRUGA I MAJKA!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top