Prati nas

Marina Perazić: Gej disko kraljica

Vesti

Marina Perazić: Gej disko kraljica

Marina dobila i lentu!

Tokom proteklog vikenda Beograd Prajd i klub Pleasure dodelili su pevačici Marini Perazić dijademu i lentu sa natpisom Fabulous Gay Disco Queen (Fantastična gej disko kraljica).

Laskavu titulu Marina Perazić je zaslužila zbog nedvosmislene i konkretne podrške koju već godinama daje gej zajednici: nastupala je na Prajdu u Zagrebu, podržavala organizaciju beogradskog Prajda od 2010. godine do danas, učestvovala u različitim kampanjama za gej prava i u medijima davala afirmative izjave.

„Veoma sam iznenađena i srećna zbog ove titule. Ja sam tu i uvek ću biti uz vas“, rekla je Marina prilikom uručenja lente i dijademe.

Organizacija Beograd Prajd smatra da na smanjenje homofobije u društvu, kao i podizanje tolerancije prema gej zajednici treba da dolazi sa svih strana, a da podrška i učešće javnih ličnosti doprinosti kreiranju prijateljskog okruženja za gej zajednicu.

Tracara.com

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. Alexandar

  30/07/2012 at 2:21 pm

  Za razliku od karleuse,mislim da Marina podrzava gej paradu jer zeli,a ne zbog fise fanova/publiciteta,sve u svemu mogli su nagradi da daju bolje ime :P

 2. Casanova

  30/07/2012 at 2:48 pm

  Pa koji publicitet dobija Karleusa??? Za jednog pedera ona gubi 3 strejt osobe! Ili je to za nas pedere visa matematika? Razumem da neko ne slusa tu muziku, i da mu se ne dopada to sto ona izvodi ali neshvatljivo mi je da ljudi koji od nje dobijaju podrsku bacaju drvlje i kamenje po njoj. Ne treba nama nikakva podrska ni od koga, pa ni od Karleuse, nemam ja nista od toga. Dovoljna mi je podrska osobe kraj koje lezem i budim se. Ali nije ni Jelena ovo zasluzila, ne od nas.

 3. Vicious_

  30/07/2012 at 5:00 pm

  Slazem se sa prethodnim komentarom sto se tice Karleuse..
  A inace ne znam ko je ova likusa,ali od sad je volim :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top