Prati nas

Marina Perazić: Moja porodica nije sigurna!

Šokantno

Marina Perazić: Moja porodica nije sigurna!

Zabrinuta za sigurnost porodice

Marina Perazić održala je danas konferenciju za novinare u Novom Sadu, na kojoj je istakla da je zabrinuta za sigurnost sebe i svoje porodice, a sve nakon fizičkog sukoba sa Stevanom Mrđićem, kome duguje novac za kiriju.

“Svesna sam da sam medijska ličnost, ali ja se sada brinem za svoju i sigurnost svoje porodice. Stevan Mrđan je poverovao da nasilnički može doći do poseda koji je davno izgubio,” istakla je ona na konferenciji za novinare, dodavši da je Mrđen navodni vlasnik stana, te da je već mesecima verbalno napada.

Pevačica ga je optužila da je više puta probao da joj onemogući ulazak u stan tako što je stavljao lepak u ključaonicu, verbalno je napadao, isključivao joj struju, pretio joj i govorio da mu je dužna, a na kraju ju je i fizički napao u zgradi, ispred stana.

Nikola Tadić, advokat Peraziveće tvrdi da je stvarni vlasnik stana maloletni Stefan Mrđan, unuk Stevana Mrđana. Punomoćnik maloletnog Stefana Mrđana Igor Šiman rekao je da je taj problem postojao i pre nego što je Marina Perazić počela da živi u stanu, jer je Stevan Mrđan i tada izdavao stan, uzimao kiriju, nije je davao vlasniku i nije plaćao račune, tako da je dug sada dostigao cifru od više od 320.000 dinara.

P.Ž./Tračara
Foto: Kurir9 komentara

9 Comments

 1. Coffee_fan

  18/03/2013 at 6:25 pm

  Naravno da joj deca nisu sigurna kada ona kao majka podmece maloletnu cerku da se bije sa matorim covekom!To majka??????????To je smrad od zene!

 2. XOxo

  18/03/2013 at 6:25 pm

  A jeste. Ona je jadna placala kiriju tek tako, bez ikakve priznanice ili nekakvog dokumenta. Bio pravi vlasnik stana unuk ili deda, ona svakako duguje pare koje nije placala koliko godina a sada napada coveka putem medija i iskoristava to sto je ‘javna licnost’. Porodica joj je u ‘opasnosti’, a gde je bila da zastiti svoju kcerku od tog lika sto ju je napao ? o.O Krila se iza nje. ._.

 3. sofija

  18/03/2013 at 7:39 pm

  Da, sigurno je ona podmetnula kcerku. Nadam se da Marina ne cita ove komentare, pored sve njene muke jos joj vi trebate. Nije vam palo na pamet da se kcerka tu jednostavno nasla, da je Marina nije podmetnula. Aa

 4. Coffee_fan

  18/03/2013 at 8:51 pm

  @Sofija,slike ne lazu.Imas par slika,na kojoj se devojcica gura sa covekom,a Marina mirno stoji sa strane.Ja se bas nadam da ih cita.

 5. D

  18/03/2013 at 10:18 pm

  Koja španska serija. Meni je žao Marinu. Ja nisam slavna ličnost, ali pare koje zaradim skupljam sa strane za stan, kola i td, a u ono vrijeme kada je ona bila popularna, vjerujem da je mogla skupiti para za neki pristojan stan, i zaradjivala je sigurno vise nego ja sada. Mnoge naše slavne ličnosti troše ogromne svote novca za izlaske, odjeću i slično a žive u iznajmljenim stanovima. To mi je malo nelogično.

 6. tina

  18/03/2013 at 10:41 pm

  Ako je znala za taj porodicni problem-Mrdjana. Zasto se jednostavno nije iselila? Ne,nego je ona odlucila kome ce da placa i da li ce da placa kiriju! Svasta … Da li unuku ili dedi-ona ce da isteruje pravdu-kreten…

 7. borg

  19/03/2013 at 6:59 am

  u ybte, da mi je ta sposobnost koju coffee ima pa da od slike izvucem takve zakljucke? “debmi” kraj bio?

 8. sofija

  19/03/2013 at 9:32 am

  @coffee_fun, da, imaju slike, i ja bih sigurno na mjesto Marinine kcerke isto uradila. Nije je Marina gurala kako kazes. Kakva si ti to osoba ako bi voljela da Marina ovo cita i ako te raduje ljudska patnja? Dosta je zeni njene muke. Ko zna sta se tu desava, najlakse je ovako pametovati i donositi zakljucke.

 9. Shaky J

  19/03/2013 at 6:37 pm

  Who cares?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top