Prati nas

Marini Visković preti zatvor zbog spota

Šokantno

Marini Visković preti zatvor zbog spota

(foto: Instagram)

Pevačica Marina Visković bi mogla da upadne u pravne probleme zbog spota za pesmu Moj pakao,  jer u njemu ima zabranjenih rekvizita.

Naime, iako je spot izašao još krajem prošle godine, pripadnici društva za zaštitu i proučavanje ptica su tek sada reagovali jer je pevačica koristila preparirane vrste zaštićenih životinja.

‘’U scenografiji za spot Moj pakao pevačice Marine Visković korišćene su mnoge preparirane strogo zaštićene vrste divljih ptica: orao zmijar, poljska eja, vetruška, mišar, kobac… Na osnovu Zakona o zaštiti prirode, javno izlaganje strogo zaštićenih divljih životinja je zabranjeno, što se takođe odnosi i na njihovo izlaganje javnosti radi sticanja dobiti, i mi osuđujemo ovakvo kršenje zakona. Ovakvo njihovo prikazivanje, koje nije namenjeno u naučne ili kulturne svrhe, zakon ne dozvoljava i sankcioniše. Ornitolozi se nadaju da će inspekcijske službe, policija i tužilaštvo primereno i blagovremeno razmotriti ovaj sluča’’, rekli su iz udruženja za Kurir.

Pevačica i njen tim se još uvek nisu oglašavali ovim povodom.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Lorka

    14/08/2017 at 9:33 am

    Zasto na ovoj slici izgleda mrsavo kad svi znamo da nije? Glava kao bidon a usta kao rostiljske kobaje….

  2. Edgar

    14/08/2017 at 2:10 pm

    Pa nije ona samoj sebi snimala video??? Valjda je odgovoran redatelj i scenograf. Traaaaačaro, daj ne piši gluposti, nisi Alo!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top