Prati nas

Marinko i Ognjen svirali posetiocima ‘Fashion park Outleta’ u Inđiji

Vesti

Marinko i Ognjen svirali posetiocima ‘Fashion park Outleta’ u Inđiji

Prisutni su uživali u nastupu Flamingosa

 

Više od 15.000 ljudi posetilo je Fashion Park Outlet u Inđiji tokom Grazia Shopping Night-a koji je održan u petak 5. oktobra. Ljubitelji šopinga i dobre zabave iz cele zemlje u noći kupovine iskoristili su brojna sniženja u prodavnicama najpoznatijih svetskih brendova i uživali u bogatom zabavnom programu.

Cene garderobe, obuće i aksesoara bile su dodatno snižene za 20 odsto, što je uz popust od 30 do 70 odsto koji u Fashion Parku važi tokom cele godine, omogućilo posetiocima da kvalitetne i originalne modele kupe po veoma pristupačnim cenama.

Delić atmosfere

 

Grazia Shopping Night svečano je otvorila voditeljka Nina Radulović Lečić. Raznovrstan zabavni program počeo je plesnim performansima i nastupom popularnog učesnika Survivor-a, Milana Gromilića i njegove supruge. Za najmlađe su u centru pažnje bili klovnovni, pantomimičari, a imali su prilike da gledaju i pozorišnu predstavu. Posetioci su mogli da vide i nastup finalistikinja konkursa Otkrij divu u sebi, a vrhunac zabavnog programa predstavljao je nastup dueta Ognjen Amidžić i Marinko Madžgalj.

I Ognjen je uživao u šopingu

Marinko se takođe pridružio šoping groznici

Nina Radulović Lečić bila je voditelj programa


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top