Prati nas

Marko Bulat i supruga ponovo uhapšeni sa kokainom

Bizarno

Marko Bulat i supruga ponovo uhapšeni sa kokainom

Ponovo uhvaćen sa drogom, ponovo demantuje (foto: arhiva)

Marko Bulat i njegova supruga Marija privedeni su u subotu uveče u Baru, kada je kod njih u jednom kafiću pronađena droga.

Marija je preuzela krivicu na sebe, pa će protiv nje biti podneta prekršajna prijava, jer je reč o manjoj količini droge.

“Tokom pretresa kod njih je pronađena izvesna količina kokaina i marihuane nakon čega su privedeni”, rekao je ranije sagovornik.

Bulat i njegova supruga, koja se nedavno porodila već su bili u centru kokainskog skandala pre nekoliko meseci, ali su tada demantovali da je to njihovo, iako su na sudu priznali da jeste.

“Istina je da je bila racija, a nije istina da je bilo kakva droga nađena kod nas. Ja pevam, ja radim- moj nastup, kakva droga. Ne postoji droga nikakva, ali da bi se začinila racija, moraju da se pišu i te stvari, šta da vam kažem. Nikad u životu nisam koristio drogu. Kad god hoće, mogu da idem na proveru, da se testiram i ako pokaže da sam čist, oni meni neka daju 500 evra, a ako pokažu da sam koristio bilo kakvu drogu, ja njima 10.000 evra. Ovaj put to važi i za mene i za moju ženu”, tvrdi Bulat, koji dodaje:

“Ma kakvi, čitao sam to i ne verujem svojim očima. Neću da komentarišem to uopšte. Stan mi je otvoren 24 sata, neka upadnu kad god hoće i idemo da damo urin. Ne znam šta drugo da kažem, nemam rešenje.”


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Lorka

    21/08/2017 at 8:35 am

    Sve i da momak koristi ove supstance, to je iskljucivo njegova i samo njegova stvar. Možda je policija upala u trenutku kada je žena mijesila pitu od spanaća i brašno je bilo svuda po stolu. Možda je sodu bikarbonu koristila za pranje stola, da bi sve to na kraju ispalo kao droga. Lično, volim da izbjeljujem zube sodom tako da je moguće da su kukavci samo izbjeljivali zube… u svakom slucaju, umjesto pastete jedite jagode…one takodje izbjeljuju zube pa samim tim necete morati da koristite sodu bikarbonu. Da ste bogati a ne siromasni jadnici u tom slučaju predlazem da podjete k zubaru i da izbjelite zube zoom lampom. Ali jbg to kosta a vi sirotinjo nemate para to…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top