Marko i Romana ovonedeljne sluge

Objavljeno: 13.11. 10:44

Oni su ovonedeljne sluge

 

Izbačena farmerka Aleksandra Stojković Džidža za ovonedeljnog gazdu postavila je Ivana Marinković, koji je sinoć birao svoje sluge. On je odlučio da za muškog slugu izabere Marka Vukotića, a za ženskog Romanu, zato što oni nikada do sada nisu bili sluge.

“Što se tiče sluga, bilo je raznih pritisaka. Za ovih dan i po sam čuo svašta, međutim od toga nema ništa zato što ja nisam nikome rekao ko će biti sluga. Žao mi je što je Vajs pokušao da utiče na mene, on zna da niko ne može na mene da utiče, kao i Tuta”, rekao je Ivan pre nego što se izjasnio da su Marko i Romana sluge.

“Meni je drago, nisam bio sluga, ne zameram mu, ni njemu niti bilo kome na Farmi”, rekao je Vukotić, dok Romana tvrdi da je još prošle nedelje mislila da će biti nominovana.

“Apsolutno se ne ljutim, očekivala sam i prošle nedelje da ću biti sluga, jer nisam bila. Radujem se što ću ići na pijacu i nadam se da ćete zahvaljujući mom imenu dobiti hranu”, izjavila je Romana.

Redakcija Tracara.com

faris.yuma@gmail.com'
Piše:
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

4 komentara

 1. yoma87@gmail.com'

  ...

  niko se navodno ne ljuti a svi kipte od besa … preozbiljno ste shvatili igru i ta pravila treba da se postuju …. sluga si u rijalitiju na par dana a ne nekom u normalnom zivotu, i taman vidos u areni dal te narod voli ili ne….

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. g.a.aleksic@gmail.com'

  POKER

  NIKO NE VOLI DA BUDE SLUGA ,CAK U I U IGRI,JER POSTOJE UVEK RAZLOZI ZASTO NEKE STAVLJAS ZA SLUGE.TAKO DA MI NIJE JASAN OVAJ IZBOR ,POSTO NISU NEKI KOJI SU SE PREVISE EKSPONIRALI NA NACIN KOJI JE INTRIGANTAN GLEDAOCIMA.TAKO ,MISLIM BICE TO SEDMICA ,MIRNO MORE”.STO XZNACI IZBOR JE PROMASAJ.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. g.a.aleksic@gmail.com'

  POKER

  aDMINISTRATORE ,OVO JE KOMUNIKACIJA IZMEDJU TEBE I MENE ,HOCEL LI DA MI TO OMOGUCIS?BUDI DOBAR!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. g.a.aleksic@gmail.com'

  POKER

  aDMINISTRATORE ,OVO JE KOMUNIKACIJA IZMEDJU TEBE I MENE ,HOCEL LI DA MI TO OMOGUCIS?BUDI DOBAR!BRISI ,MOLIM TE!

  Thumb up 0 Thumb down 0

rihanna2
Hot or not

Rihanna se u ogromnom bež odelu pojavila na dodeli modnih nagrada

Rihanna uvek na crveni tepih donese nešto drugačije i potpuno neočekivano. Jednog dana se pojavi u prelepoj, glamuroznoj toaleti, drugog u prevelikom bež odelu.