Connect with us

Marko Jarić: Možda se pomirim sa Adrianom!
Vesti

Marko Jarić: Možda se pomirim sa Adrianom!

marko jaric

Otvoreno o razvodu

Prilikom gostovanja na TV Prva u emisiji kod Ivana Ivanovića, košarkaš Marko Jarić je po prvi put progovorio o svojoj vezi sa još uvek aktuelnom suprugom, brazilskim supermodelom Adrianom Limom.

Jarić je potvrdio vest da se rastaju, jer su njihovi odnosi loši, a negativnu energiju nisu želeli da prenosi na svoje ćerke Valentinu i Sijenu. Sa druge strane, takođe rekao da to nije konačna odluka, već se radi o pauzi.

“Još ne znamo šta će biti. Oboje ćemo da poradimo malo na sebi, da vidimo gde smo i o tom-potom. Nema nikakvog skandala. Odlučili smo da oboje svaki dan provodimo vreme sa decom, ne moramo zajedno, može odvojeno ili kako već“, rekao je košarkaš.

U razgovoru sa popularnim voditeljem Marko je rekao da je Adriana uvek bila ljubomorna kada bi on došao u Beograd:

“Adrijana kao većina žena, uvek su malo ljubomornije i sigurno kad god sam ovde ona pogleda preko interneta šta se dešava i da li je nešto izašlo o meni. Ako neko stvarno sazna nešto loše o meni i ako objavi – alal vera, ali da izmišljaju neke informacije onda je to stvarno neumesno. Sada koliko god ti neko veruje moraš da objašnjavaš.”

Redakcija Tracara.com

Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. SSS

  10/05/2014 at 11:28 am

  Ma ti bi trebao da poradis na sebu kretenu o.O prevariti onakvu zenu pa ti si dddebil ! … em sto je glup em je ruzan nez zasto je bila s njim >.<

 2. aaa

  10/05/2014 at 8:00 pm

  Pogledao sam emisiju, Jarić je sasvim ok i korektan tip! :)

 3. Marija

  11/05/2014 at 10:27 am

  Pa je li on nju prevario ili nije?

 4. jana

  11/05/2014 at 10:32 am

  SSS opet vi-prevaro OVAKVU zenu. Kakvu? Lepu? To je kvalitet koji treba da pokrije sve ostalo. Cak i ako je ona djubre? NE KAZEM DA JESTE! Samo da mi ne znamo je li ovakva ili onakva. Samo da je lepa. On je bio pravi gospodin u ovoj emisiji.

 5. zoran

  11/05/2014 at 1:19 pm

  alo bre ljudi kakve veze ima da li je lepa ili ruzna… mozda je zena fizicki rib*etina ali da joj je karakter smor… Bolje je ziveti sa zenom osredje lepote ali zabavnom nego sa pic*kom i po a dosadnom i ne zanimljivom………………
  Drugo bitna su i osecanja mozda je ljubav prosla sta ja znam

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top